Lediga jobb på Världsnaturfonden WWF

Världsnaturfonden WWF är med sina närmare fem miljoner supportrar en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. Vi finns i närmare 100 länder och arbetar med naturvårdsprojekt i fält, naturvårdsforskning, utbildning och påverkansarbete i nationella och internationella beslutsfora. Huvuddelen av WWFs arbete finansieras med insamlade medel. 

 

Världsnaturfonden WWF söker medarbetare till Natur- & Samhällsavdelningens Vattenmiljöenhet - Sakkunnig inom sötvatten

Vi söker en sakkunnig för vårt arbete med sötvatten kopplat till WWFs svenska och internationella engagemang i dessa frågor. Tjänsten innebär dels arbete med policyrelaterade frågor kopplade till de svenska vattenrelaterade miljömålen och genomförande av vattendirektivet, dels handläggning av nationella och internationella sötvattenprojekt med bland annat koppling till civilsamhället och biologisk mångfald i syd. 

 

Varaktighet: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Tillträde: Snarast 

 

Mer information och ansökan

 

 

Världsnaturfonden WWF söker en specialist på PR och lobbying

WWF söker nu en specialist på PR och påverkansarbete som har flerårig erfarenhet av samhällspåverkande arbete gentemot tunga politiska beslutsfattare och myndigheter, gärna från PR-byrå, journalistisk verksamhet, miljöorganisation eller motsvarande. Du kan också ha flera års erfarenhet från opinionsarbete med inriktning på miljöfrågor inom politik eller på myndighet. Arbetsuppgifterna omfattar allt från analys till planering av effektiva påverkanskampanjer till att skriva debattartiklar, pressreleaser och kommunikation för digitala medier.

 

Du ingår i WWFs arbetsgrupp för samhällspåverkan och rapporterar till WWFs kommunikationschef. Du ingår också i WWFs nyhetsråd och kommer att vara kommunikationsavdelningens kontaktperson till vårt Europeiska policykontor i Bryssel.

 

Mer information och ansökan


Lediga jobb på uppdrag av WWF

 

Värvare för givarrekrytering i Stockholmsområdet

Vill du ha ett meningsfullt arbete där dina insatser hejdar förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer? Vill du bidra till att bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen? Nu söker vi eldsjälar som vill representera Världsnaturfonden WWF!

WWF är en av världens ledande ideella naturvårdsorganisationer med projekt i mer än 100 länder. WWF arbetar med att:
• bevara världens biologiska mångfald
• verka för att förnybara naturresurser används på ett hållbart sätt
• minska föroreningar och ohållbar konsumtion.

 

Fundraisingcenter AB

Fundraisingcenter AB är en insamlingsbyrå som arbetar på uppdrag av ideella organisationer med 90-konto. Främst arbetar vi med face-to-face där vi rekryterar nya givare ute på stan och i gallerier.

Vi söker dig som är social, utåtriktad och ansvarsfull, samt ett genuint intresse för dessa frågor. Du skall också tycka om att vara ute i friska luften, då vi arbetar mestadels utomhus.

Som värvare kommer du att vara WWFs ansikte utåt och rekrytera nya givare. Du kommer att arbeta tillsammans med andra ute på gator, torg och i gallerier i Stockholm.

Som värvare får du:
-en fast timlön
-utbildning, support och coachning
-en trygg och trivsam relation till arbetskollegor
-komma i kontakt med den organisation som du representerar
-möjlighet att växa och avancera inom Fundraisingcenter AB

Vill du ha ett arbete där du faktiskt gör skillnad och hjälper WWF att rädda vår planet? Skicka då en ansökan till:
johanna.lonander@fundraisingcenter.se
(märk ansökan med WWF)

Grundarbetstiden är mellan 11.00 och 16.00. Du skall kunna arbeta minst 4 dagar i veckan 20-35 tim och ha möjlighet att arbeta i minst 5 veckor. 

 

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Johanna Lönander på Fundraisingbyrån på telefonnummer 0760-51 85 22.

 

 

Senast uppdaterad 2015-06-29

Internationella tjänster

WWF global opportunities

Latest job postings

Volontärarbete utomlands

WWF-volontär i världen
På WWFs internationella hemsida finns volontärvägledning med länkar till WWF kontor som bedriver någon form av volontär-arbete. Kontakta de lokala WWF-kontoren direkt enligt anvisningar på respektive hemsida.

 

Green volunteers

Green volunteers erbjuder volontärprojekt från hela världen. Läs mer på: www.greenvol.com

 

Fältbiologerna

Även fältbiologerna i Sverige har aktiviteter, bland annat skogsinventeringsresor. Se även deras länksida! www.faltbiologerna.se


Havssköldpaddorna i Grekland är hotade
När honorna går upp och lägger ägg på stranden behöver äggen skyddas. Turism och annan verksamhet hotar äggläggningsplatserna.
I det här projektet arbetar man både med skydd och information. Läs mer på: www.archelon.gr