Lediga jobb på Världsnaturfonden WWF

Världsnaturfonden WWF är med sina fler än fem miljoner supportrar en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. WWFs vision är en framtid där människan lever i harmoni med naturen. Vi finns i över 100 länder och arbetar med naturvårdsprojekt i fält, naturvårdsforskning, utbildning och påverkansarbete i nationella och internationella forum. Verksamheten finansieras till största delen med gåvor från allmänheten.
  

Världsnaturfonden WWF söker en sakkunnig/programsamordnare i utbildning och livsstilar

 

Att skapa ett gott liv för alla inom ramen för en planet är en av de största utmaningarna mänskligheten står inför. En mer hållbar konsumtion och livsstilar är avgörande som kräver motivation, alternativ och kunskap. Utbildning och lärande spelar en fundamental roll för att möjliggöra detta. Världsnaturfonden WWF söker nu en sakkunnig/programsamordnare inom området lärande och utbildning, livstilar och konsumtion. Tjänsten innefattar stöd till det internationella och nationella arbetet med strategisk utveckling, tekniskt kapacitetsstöd, policyarbete och att möjliggöra finansiering samt stödja implementering av aktiviteter.

 

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Omgående
Stationeringsort: Stockholm, Ulriksdal

Ansök senast den 2 juni  2016.

Mer information och ansökan


Världsnaturfonden WWF söker en programsamordnare för hållbar mat

 

Mänsklighetens konsumtion överstiger idag de naturresurser som jorden ger oss och forskningen visar att vi är långt ifrån att uppnå målet Hållbar mat för alla. Sammantaget är hållbarheten i matkedjan ett av de viktigaste områdena att hantera om vi ska klara att leva inom ramen för en planet. Hållbara kostval och minskad men bättre konsumtion av kött är ett fokusområde för att nå hållbarhet, liksom en hållbar primärproduktion av livsmedel. Världsnaturfonden WWF söker nu en programsamordnare inom området hållbar mat.

 

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Projektanställning 2 år
Tillträde: Omgående
Stationeringsort: Stockholm, Ulriksdal

Ansök senast den 2 juni 2016.

Mer information och ansökan


Världsnaturfonden WWF söker sakkunnig inom vatten, hav och övergödning

 

Tjänsten innebär såväl nationellt som internationellt arbete med fokus på minskad övergödning och relevanta frågor både uppströms och nedströms – från källorna till övergödningen till dess direkta och indirekta effekter i havet.  Arbetet sker bland annat genom våra nätverk ”Baltic Eco Region Programme” och ”European Policy Office”.  Den sakkunniga ska även kunna söka projektmedel relaterat till ansvarsområdet.

 

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Omgående
Stationeringsort: Stockholm, Ulriksdal

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2 juni 2016.
Mer information och ansökan


 

Lediga jobb på uppdrag av WWF

 

Värvare för givarrekrytering i Stockholmsområdet

Vill du ha ett meningsfullt arbete där dina insatser hejdar förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer? Vill du bidra till att bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen? Nu söker vi eldsjälar som vill representera Världsnaturfonden WWF!

WWF är en av världens ledande ideella naturvårdsorganisationer med projekt i mer än 100 länder. WWF arbetar med att:
• bevara världens biologiska mångfald
• verka för att förnybara naturresurser används på ett hållbart sätt
• minska föroreningar och ohållbar konsumtion.

 

Fundraisingcenter AB

Fundraisingcenter AB är en insamlingsbyrå som arbetar på uppdrag av ideella organisationer med 90-konto. Främst arbetar vi med face-to-face där vi rekryterar nya givare ute på stan och i gallerier.

Vi söker dig som är social, utåtriktad och ansvarsfull, samt ett genuint intresse för dessa frågor. Du skall också tycka om att vara ute i friska luften, då vi arbetar mestadels utomhus.

Som värvare kommer du att vara WWFs ansikte utåt och rekrytera nya givare. Du kommer att arbeta tillsammans med andra ute på gator, torg och i gallerier i Stockholm.

Som värvare får du:
-en fast timlön
-utbildning, support och coachning
-en trygg och trivsam relation till arbetskollegor
-komma i kontakt med den organisation som du representerar
-möjlighet att växa och avancera inom Fundraisingcenter AB

Vill du ha ett arbete där du faktiskt gör skillnad och hjälper WWF att rädda vår planet? Skicka då en ansökan till:
johanna.lonander@fundraisingcenter.se
(märk ansökan med WWF)

Grundarbetstiden är mellan 11.00 och 16.00. Du skall kunna arbeta minst 4 dagar i veckan 20-35 tim och ha möjlighet att arbeta i minst 5 veckor. 

 

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Johanna Lönander på Fundraisingbyrån på telefonnummer 0760-51 85 22.

 

 

Senast uppdaterad 2016-05-19

Internationella tjänster

WWF global opportunities

Latest job postings

Volontärarbete utomlands

WWF-volontär i världen
På WWFs internationella hemsida finns volontärvägledning med länkar till WWF kontor som bedriver någon form av volontär-arbete. Kontakta de lokala WWF-kontoren direkt enligt anvisningar på respektive hemsida.

 

Green volunteers

Green volunteers erbjuder volontärprojekt från hela världen. Läs mer: www.greenvol.com

 

Fältbiologerna

Även fältbiologerna i Sverige har aktiviteter, bland annat skogsinventeringsresor. Se även deras länksida! www.faltbiologerna.se


Havssköldpaddorna i Grekland är hotade
När honorna går upp och lägger ägg på stranden behöver äggen skyddas. Turism och annan verksamhet hotar äggläggningsplatserna.
I det här projektet arbetar man både med skydd och information. Läs mer: www.archelon.gr/index_eng.php