Lediga jobb på Världsnaturfonden WWF

Världsnaturfonden WWF är med sina fler än fem miljoner supportrar en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. WWFs vision är en framtid där människan lever i harmoni med naturen. Vi finns i över 100 länder och arbetar med naturvårdsprojekt i fält, naturvårdsforskning, utbildning och påverkansarbete i nationella och internationella forum. Verksamheten finansieras till största delen med gåvor från allmänheten.


Världsnaturfonden WWF söker Programsamordnare för civilsamhället i naturvården

WWF söker nu samordnare till vårt program för att stärka civilsamhällets kapacitet och deltagande i naturvårdsarbetet i delar av Afrika och Asien. Programmet samverkar med WWF-kontor i ett dussintal länder, och har i dagsläget en budget på ca 70 miljoner kr/år.


Ditt fokus kommer vara att handlägga och projektleda arbetet med en eller flera insatser inom ramen för vårt program för stöd och samverkan med civilsamhället och dess organisationer. Arbetet utförs i nära samverkan med övergripande programansvarig, övrig naturvårdspersonal och metodstödsfunktioner på WWF, samt med WWF:s programkontor i de länder där programmen bedrivs.

 

Omfattning: Heltid
Tillträde: Tidigast 15 december
Stationeringsort: Solna Ulriksdal

 

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 december 2017.

 

Läs mer och ansök här

 

 

Praktikant till WWF Earth Hour via Futerra

 Vi söker en praktikant till kampanjen WWF Earth Hour. Vill du jobba strategiskt och taktiskt med projektplanering inom klimat- och hållbarhetsfrågor? Världsnaturfonden WWF och Futerra ger dig möjligheten!

 

Parallellt söker vi ytterligare en praktikant under samma tid och på samma plats, för teamet som arbetar med hållbara städer i en global kampanj riktad mot allmänheten, We Love Cities. Det är en fördel om du som söker denna plats är väldigt duktig på engelska i tal och skrift.
Troligen går du idag på en relevant högskoleutbildning.

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Januari 2018 - slutet av mars 2018
Tillträde: Någon gång i januari
Stationeringsort: Solna Ulriksdal

 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer här

 

Världsnaturfonden WWF söker en Kommunikatör/pressekreterare

Världsnaturfonden WWF söker nu en kommunikatör/pressekreterare till vårt pressteam som ingår i WWFs kommunikationsavdelning på tolv personer. Som kommunikatör arbetar du med WWFs hjärtefrågor – att bevara biologisk mångfald och att minska de ekologiska fotavtrycken (klimat), så att människor kan leva i harmoni med naturen. Du kommer att vara aktivt involverad i spännande projekt och kampanjer.

 

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast
Stationeringsort: Solna Ulriksdal

 

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 november 2017.

 
Läs mer och ansök här

 

WWFs Internationella Östersjöprogram söker programansvarig

WWFs Internationella Östersjöprogram – Baltic Ecoregion Programme (BEP) söker nu  en programansvarig. För att förbättra miljötillståndet i Östersjön och dess avrinningsområde arbetar Världsnaturfonden i Sverige tillsammans med övriga WWF-kontor och andra samarbetsorganisationer runt Östersjön. Programmets övergripande fokus är att bevara den biologiska mångfalden och minska de ekologiska fotavtrycken i havet.

 

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast
Stationeringsort: Stockholm, Ulriksdal
 
Välkommen att skicka in din ansökan,
 
Läs mer och ansök här

 

Senast uppdaterad 2017-11-16

Internationella tjänster

WWF global opportunities

Latest job postings

Volontärarbete utomlands

WWF-volontär i världen
På WWFs internationella hemsida finns volontärvägledning med länkar till WWF kontor som bedriver någon form av volontär-arbete. Kontakta de lokala WWF-kontoren direkt enligt anvisningar på respektive hemsida.

 

Fältbiologerna

Även fältbiologerna i Sverige har aktiviteter, bland annat skogsinventeringsresor. Se även deras länksida! www.faltbiologerna.se


Havssköldpaddorna i Grekland är hotade
När honorna går upp och lägger ägg på stranden behöver äggen skyddas. Turism och annan verksamhet hotar äggläggningsplatserna.
I det här projektet arbetar man både med skydd och information. Läs mer: www.archelon.gr/index_eng.php