Lediga jobb på Världsnaturfonden WWF

Världsnaturfonden WWF är med sina fler än fem miljoner supportrar en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. WWFs vision är en framtid där människan lever i harmoni med naturen. Vi finns i över 100 länder och arbetar med naturvårdsprojekt i fält, naturvårdsforskning, utbildning och påverkansarbete i nationella och internationella forum. Verksamheten finansieras till största delen med gåvor från allmänheten.


Världsnaturfonden WWF söker en Projektcontroller/Projektadministratör 

I tjänsten som projektcontroller arbetar du som ett stöd till våra programsamordnare och företagsansvariga med att göra finansiella bedömningar av WWFs partnerorganisationer. En viktig del av arbetet är att granska finansiella rapporter, slutrapporter och revisioner från WWFs partners och säkerställa att de uppfyller avtalsvillkoren. Du deltar i organisationsbedömningar, riskbedömningar, anti-korruptionsarbete och upphandlingar.

 

I tjänsten som projektadministratör arbetar du som ett stöd till våra programsamordnare och projektledare. Tjänsten innebär också en omfattande samverkan inom Världsnaturfondens olika enheter men även med WWF:s partnerkontor i olika delar av världen. En viktig del i arbetet är upprättande av projektavtal utifrån finansieringsavtal samt löpande uppföljningar med de olika land- och programkontoren.

 

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Visstid, ett år
Tillträde: Snarast
Stationeringsort: Stockholm, Ulriksdal

 

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2017.

 

Läs mer och ansök här


Världsnaturfonden WWF söker en sakkunnig i fisk och fiske med inriktning mot marknadsfrågor kopplat till fiske och vattenbruk.

I arbetsuppgifterna ingår projekthandläggning, utveckling och samordning av frågor kring hållbar produktion, konsumtion och nyttjande av fisk och skaldjur på nationell, regional, europeisk och internationell nivå. I tjänsten ingår att tillsammans med kollegor inom marknad, policy och naturvård arbeta med WWFs strategiska inriktning inom detta område. Du kommer att vara huvudansvarig för arbetet med och utvecklingen av WWFs fiskguide men även vara kopplad till arbetet med fiskpolicy. Arbetet sker i dialog med WWFs globala nätverk där du kommer att samarbeta med kollegor i Sverige, kring Östersjön, på EU-nivå och internationellt. Du kommer även att hålla löpande kontakt med aktörer inom fiske, vattenbruk och marknad så som detaljhandel, produktionsföretag, myndigheter och andra aktörer samt företräda Världsnaturfonden i olika nationella och internationella fora.

 

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast
Stationeringsort: Stockholm, Ulriksdal

 

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 augusti 2017.

 

Läs mer och ansök här

Senast uppdaterad 2017-07-13

Internationella tjänster

WWF global opportunities

Latest job postings

Volontärarbete utomlands

WWF-volontär i världen
På WWFs internationella hemsida finns volontärvägledning med länkar till WWF kontor som bedriver någon form av volontär-arbete. Kontakta de lokala WWF-kontoren direkt enligt anvisningar på respektive hemsida.

 

Fältbiologerna

Även fältbiologerna i Sverige har aktiviteter, bland annat skogsinventeringsresor. Se även deras länksida! www.faltbiologerna.se


Havssköldpaddorna i Grekland är hotade
När honorna går upp och lägger ägg på stranden behöver äggen skyddas. Turism och annan verksamhet hotar äggläggningsplatserna.
I det här projektet arbetar man både med skydd och information. Läs mer: www.archelon.gr/index_eng.php