Lediga jobb på Världsnaturfonden WWF

Världsnaturfonden WWF är med sina fler än fem miljoner supportrar en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. WWFs vision är en framtid där människan lever i harmoni med naturen. Vi finns i över 100 länder och arbetar med naturvårdsprojekt i fält, naturvårdsforskning, utbildning och påverkansarbete i nationella och internationella forum. Verksamheten finansieras till största delen med gåvor från allmänheten.


Världsnaturfonden WWF söker en projektledare för insamlingsavdelningen

Till vår avdelning för Insamling och Givarservice söker vi nu en projektledare som ska ansvara främst för koordinering och processer för att söka finansiering från offentliga källor. I arbetet ingår att utifrån idéer kring miljö- och naturvård samt hållbar utveckling ta fram ansökningar, leda projektteam samt förhandla med strategiska partners och finansiärer. I arbetet ingår även att utveckla ansökningar med andra WWF-kontor i världen. Du kommer att ingå i ett team med fokus på intäkter från Sida, EU och andra offentliga källor. Som person vill vi att du ska ha en god förmåga att leda och motivera medarbetare och team. Du ska vara en resultatfokuserad och strukturerad teamworker med en kreativ ådra. 

 

Omfattning: Heltid, 100 %

Varaktighet: Tillsvidare

Stationeringsort: Stockholm, Ulriksdal

 

Läs mer om tjänsten och ansök här

 

 

Världsnaturfonden WWF söker en Insamlingschef med stort intresse för finansiering, ledarskap och vår planet.

Till vår avdelning för Insamling och Givarservice söker vi nu vår nästa Insamlingschef. Du kommer att ingå i organisationens ledningsgrupp och ha personalansvar för ca 13 medarbetare. Ett av WWF Sveriges viktigaste bidrag till det globala naturvårdsarbetet är finansiering. På Världsnaturfonden WWF arbetar vi brett med alla typer av finansieringskällor och i nära samarbete med kommunikations-och övriga avdelningar. Det huvudsakliga ansvaret för avdelningen är att genom insamling- och partnerskap från både privata och offentliga aktörer för att säkra medel till WWFs naturvårdsarbete genom ansökningar, insamlings- och marknadsföringsaktiviteter i olika former.

 

Omfattning: Heltid, 100 %

Varaktighet: Tillsvidare

Stationeringsort: Stockholm, Ulriksdal

 

Läs mer om tjänsten och ansök här

 

 

Världsnaturfonden WWF söker en programsamordnare för lärande och utbildning för hållbara städer, energi och mat

Världsnaturfonden WWF söker nu en sakkunnig/programsamordnare inom området lärande och utbildning för hållbara städer, energi och mat. Tjänsten innefattar att implementera aktiviteter till stöd för ungas lärande nationellt samt stödja motsvarande internationellt arbetet med främst koordinering, strategisk utveckling, tekniskt kapacitetsstöd och att möjliggöra finansiering.

 

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Snarast

Stationeringsort: Stockholm, Ulriksdal

 

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 21 januari 2018.

 Läs mer och ansök här

 

 

WWFs Internationella Östersjöprogram söker programansvarig

WWFs Internationella Östersjöprogram – Baltic Ecoregion Programme (BEP) söker nu  en programansvarig. För att förbättra miljötillståndet i Östersjön och dess avrinningsområde arbetar Världsnaturfonden i Sverige tillsammans med övriga WWF-kontor och andra samarbetsorganisationer runt Östersjön. Programmets övergripande fokus är att bevara den biologiska mångfalden och minska de ekologiska fotavtrycken i havet.

 

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast
Stationeringsort: Stockholm, Ulriksdal
 
Välkommen att skicka in din ansökan,
Läs mer och ansök här

 

Senast uppdaterad 2018-01-22

Internationella tjänster

WWF global opportunities

Latest job postings

Volontärarbete utomlands

WWF-volontär i världen
På WWFs internationella hemsida finns volontärvägledning med länkar till WWF kontor som bedriver någon form av volontär-arbete. Kontakta de lokala WWF-kontoren direkt enligt anvisningar på respektive hemsida.

 

Fältbiologerna

Även fältbiologerna i Sverige har aktiviteter, bland annat skogsinventeringsresor. Se även deras länksida! www.faltbiologerna.se


Havssköldpaddorna i Grekland är hotade
När honorna går upp och lägger ägg på stranden behöver äggen skyddas. Turism och annan verksamhet hotar äggläggningsplatserna.
I det här projektet arbetar man både med skydd och information. Läs mer: www.archelon.gr/index_eng.php