Lediga jobb på Världsnaturfonden WWF

Världsnaturfonden WWF är med sina fler än fem miljoner supportrar en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. WWFs vision är en framtid där människan lever i harmoni med naturen. Vi finns i över 100 länder och arbetar med naturvårdsprojekt i fält, naturvårdsforskning, utbildning och påverkansarbete i nationella och internationella forum. Verksamheten finansieras till största delen med gåvor från allmänheten.

 

Praktik under WWF Earth Hour 2017

Vi söker en praktikant till världens största miljömanifestation, WWF Earth Hour. Vill du jobba strategiskt och taktiskt med projektplanering? Världsnaturfonden WWF och Futerra ger dig möjligheten!
Du får chansen att arbeta med allt från pressarbete, ha kontakt med kommuner, ta del av klimatforskning, skriva nyhetsbrev och i sociala medier. 
Du kommer att skaffa dig en slående uppsättning erfarenheter som kommunikatör.
 
Detta gäller:

  • Du blir assisterande projektledare under praktikperioden från början av januari 2017 till slutet av mars 2017 (heltid).
  • Arbetet sker på Världsnaturfonden WWFs kontor i Solna.
  • Du får ersättning för lunch och SL-kort.
  • Du är en duktig kommunikatör intresserad av hållbarhets- och klimatfrågor.
  • Du ska vara initiativrik och duktig på att skriva.
  • Du ska inte vara rädd för att använda telefonen och ta nya kontakter.


Sök nu! Skicka intresseanmälan till projektledare Anna Almberg, anna.almberg@futerra.se.

 

Senast uppdaterad 2016-11-22

Internationella tjänster

WWF global opportunities

Latest job postings

Volontärarbete utomlands

WWF-volontär i världen
På WWFs internationella hemsida finns volontärvägledning med länkar till WWF kontor som bedriver någon form av volontär-arbete. Kontakta de lokala WWF-kontoren direkt enligt anvisningar på respektive hemsida.

 

Fältbiologerna

Även fältbiologerna i Sverige har aktiviteter, bland annat skogsinventeringsresor. Se även deras länksida! www.faltbiologerna.se


Havssköldpaddorna i Grekland är hotade
När honorna går upp och lägger ägg på stranden behöver äggen skyddas. Turism och annan verksamhet hotar äggläggningsplatserna.
I det här projektet arbetar man både med skydd och information. Läs mer: www.archelon.gr/index_eng.php