Lediga jobb på Världsnaturfonden WWF

Världsnaturfonden WWF är med sina fler än fem miljoner supportrar en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. WWFs vision är en framtid där människan lever i harmoni med naturen. Vi finns i över 100 länder och arbetar med naturvårdsprojekt i fält, naturvårdsforskning, utbildning och påverkansarbete i nationella och internationella forum. Verksamheten finansieras till största delen med gåvor från allmänheten.


Världsnaturfonden WWF söker en Kommunikationschef med stor kärlek till kommunikation, ledarskap och vår planet.

Till vår Kommunikationsenhet söker vi nu vår nästa Kommunikationschef som ska vara ytterst ansvarig för alla interna och externa kommunikationsaktiviteter. Du kommer att ingå i ledningsgrupp/chefsgrupp och ha personalansvar för ca 13 medarbetare.

 

Som person är du flexibel, prestigelös, driven och analytisk. Du har förmågan att se förbättrings- och utvecklingsmöjligheter, både strategiskt och avseende arbetssätt, verktyg och processer. Du är en engagerad och empatisk ledare som kan bygga ett starkt team och samtidigt se varje individ. När dina medarbetare utvecklas och lyckas känner du dig framgångsrik.

 

Omfattning: Heltid 100% Tillsvidare
Tillträde: Snarast

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 24 mars 2017.

 

Läs mer och ansök

 

Senast uppdaterad 2017-02-24

Internationella tjänster

WWF global opportunities

Latest job postings

Volontärarbete utomlands

WWF-volontär i världen
På WWFs internationella hemsida finns volontärvägledning med länkar till WWF kontor som bedriver någon form av volontär-arbete. Kontakta de lokala WWF-kontoren direkt enligt anvisningar på respektive hemsida.

 

Fältbiologerna

Även fältbiologerna i Sverige har aktiviteter, bland annat skogsinventeringsresor. Se även deras länksida! www.faltbiologerna.se


Havssköldpaddorna i Grekland är hotade
När honorna går upp och lägger ägg på stranden behöver äggen skyddas. Turism och annan verksamhet hotar äggläggningsplatserna.
I det här projektet arbetar man både med skydd och information. Läs mer: www.archelon.gr/index_eng.php