Lediga jobb på Världsnaturfonden WWF

Världsnaturfonden WWF är med sina fler än fem miljoner supportrar en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. WWFs vision är en framtid där människan lever i harmoni med naturen. Vi finns i över 100 länder och arbetar med naturvårdsprojekt i fält, naturvårdsforskning, utbildning och påverkansarbete i nationella och internationella forum. Verksamheten finansieras till största delen med gåvor från allmänheten.


Världsnaturfonden WWF söker en programsamordnare inom Internationell Skog

Världsnaturfonden WWF söker nu efter en programsamordnare för att arbeta med naturvårdsfrågor, med inriktning på internationella skogsfrågor. Främst handlar det om att handlägga projekt med inriktning mot ansvarsfullt skogsbruk, bekämpning av illegal handel och illegal avverkning och bevarande av skogar med höga bevarandevärden i bland annat Ryssland och andra länder i Östeuropa. Detta inkluderar deltagande i strategiska diskussioner runt policy- och governancefrågor,  projektimplementeringen och att stödja projekten med relevant information och ett nära samarbete med både kollegor i Sverige och WWFs globala nätverket. Tjänsten innebär även att samverka med svenska marknadsaktörer av global betydelse såsom IKEA och TetraPak för att tillsammans uppnå de mål vi har satt upp i partnerskapen.

Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Stationeringort: Stockholm, Ulriksdal

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 19 maj 2017.

 

Läs mer och ansök

 

Senast uppdaterad 2017-04-21

Internationella tjänster

WWF global opportunities

Latest job postings

Volontärarbete utomlands

WWF-volontär i världen
På WWFs internationella hemsida finns volontärvägledning med länkar till WWF kontor som bedriver någon form av volontär-arbete. Kontakta de lokala WWF-kontoren direkt enligt anvisningar på respektive hemsida.

 

Fältbiologerna

Även fältbiologerna i Sverige har aktiviteter, bland annat skogsinventeringsresor. Se även deras länksida! www.faltbiologerna.se


Havssköldpaddorna i Grekland är hotade
När honorna går upp och lägger ägg på stranden behöver äggen skyddas. Turism och annan verksamhet hotar äggläggningsplatserna.
I det här projektet arbetar man både med skydd och information. Läs mer: www.archelon.gr/index_eng.php