Lediga jobb på Världsnaturfonden WWF

Världsnaturfonden WWF är med sina fler än fem miljoner supportrar en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. WWFs vision är en framtid där människan lever i harmoni med naturen. Vi finns i över 100 länder och arbetar med naturvårdsprojekt i fält, naturvårdsforskning, utbildning och påverkansarbete i nationella och internationella forum. Verksamheten finansieras till största delen med gåvor från allmänheten.


Världsnaturfonden WWF söker en engagerad HR-chef

Vill du jobba för en hållbar värld där människor lever i harmoni med naturen? Vill du driva strategiskt och operativt HR-arbete i den svenska delen av en av världens största och viktigaste miljöorganisationer med verksamhet i mer än 100 länder? En organisation som brinner av engagemang och vilja att förändra och förbättra? Då kan du vara vår nya HR-chef!

 

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast
Stationeringsort: Stockholm, Ulriksdal

 

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 31 maj 2017, men vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med ID Entity AB.

 

Läs mer och ansök

 

 

Världsnaturfonden WWFs Arktiska program söker en Senior Specialist, Arctic Sustainable Development

Arktis står inför enorma utmaningar. När havsisen smälter bort öppnas en ny ocean och därmed nya möjligheter att nyttja området. Det handlar om kommersiellt fiske, turism, exploatering av olja, gas och mineraler samt sjöfart. WWFs Arktiska program söker en person som ska leda och koordinera arbetet med uthållig utveckling i detta stora polarområde.

 

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 10 juni 2017.

 

Läs mer och ansök

 

 

Världsnaturfonden WWF söker en sakkunnig i fisk och marknad

Världsnaturfonden WWF söker nu en sakkunnig i fisk och fiske med inriktning mot marknadsfrågor kopplat till fiske och vattenbruk.

I arbetsuppgifterna ingår projekthandläggning, utveckling och samordning av frågor kring hållbar produktion, konsumtion och nyttjande av fisk och skaldjur på nationell, regional, europeisk och internationell nivå. I tjänsten ingår att tillsammans med kollegor inom marknad, policy och naturvård arbeta med WWFs strategiska inriktning inom detta område. Du kommer att vara huvudansvarig för arbetet med och utvecklingen av WWFs fiskguide men även vara kopplad till arbetet med fiskpolicy. Arbetet sker i dialog med WWFs globala nätverk där du kommer att samarbeta med kollegor i Sverige, kring Östersjön, på EU-nivå och internationellt. Du kommer även att hålla löpande kontakt med aktörer inom fiske, vattenbruk och marknad så som detaljhandel, produktionsföretag, myndigheter och andra aktörer samt företräda Världsnaturfonden i olika nationella och internationella fora.

 

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast
Stationeringsort: Stockholm, Ulriksdal

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 juni 2017.

 

Läs mer och ansök

 

 

Senast uppdaterad 2017-05-22

Internationella tjänster

WWF global opportunities

Latest job postings

Volontärarbete utomlands

WWF-volontär i världen
På WWFs internationella hemsida finns volontärvägledning med länkar till WWF kontor som bedriver någon form av volontär-arbete. Kontakta de lokala WWF-kontoren direkt enligt anvisningar på respektive hemsida.

 

Fältbiologerna

Även fältbiologerna i Sverige har aktiviteter, bland annat skogsinventeringsresor. Se även deras länksida! www.faltbiologerna.se


Havssköldpaddorna i Grekland är hotade
När honorna går upp och lägger ägg på stranden behöver äggen skyddas. Turism och annan verksamhet hotar äggläggningsplatserna.
I det här projektet arbetar man både med skydd och information. Läs mer: www.archelon.gr/index_eng.php