earth-hour-2019-conn.png

Vill ni göra skillnad för planeten på ett enkelt och engagerande sätt?

Genom att delta i Earth Hour Challenge blir det roligt och lärorikt att agera för planeten! Du kan också utmana vänner, kollegorna, samarbetspartners eller varför inte konkurrenterna i Earth Hour Challenge. Både privatpersoner, skolor, kommuner, företag och organisationer har möjlighet att delta i Earth Hour Challenge. Hur kan du delta?

Du och ditt företag, organisation, eller kommun kan stötta WWF och delta i tävlingen på 4 olika nivåer:

  1. Anmäl ditt företag eller organisation till Earth Hour Challenge. Tävla tillsammans med dina kollegor eller medarbetare och lär dig mer om hur du kan minska ert avtryck på planeten och agera för klimatet och biologisk mångfald.
  2. Anmäl ditt företag till Earth Hour Challenge och Donate Your Feed. Tävla tillsammans med dina kollegor och lär dig mer om hur du kan minska ert avtryck på planeten och agera för klimatet och biologisk mångfald. Donate Your Feed: Stötta WWF under Earth Hour genom att donera utrymme för ett färdigskrivet inlägg om Earth Hour från WWF i era sociala kanaler där man uppmanar kunder att släcka och höja sin röst för planeten.
  3. Anmäl ditt företag till Earth Hour Challenge, Donate Your Feed OCH skänk en gåva. I samband med ert deltagande i tävlingen ges även ytterligare möjlighet att stötta WWF i arbetet med att bevara den biologiska mångfalden och hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer.
  4. Anmäl dig till Earth Hour Challenge OCH skänk en gåva.

Intresseanmälan företag

Senast ändrad 03/02/20

Stäng sök

Har du frågor?

Besök kontakt.wwf.se om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se