Filip Axnér

“​No water, no life. No blue, no green.”​ – Sylvia Earle

  • Ålder: ​25
  • Bor: ​Aarhus, Danmark
  • Uppväxt: ​Enköping, Sverige

Sysselsättning: ​Student på Kaospilot

Tidigare erfarenhet: ​Ideellt engagerad i Ingenjörer utan gränser, Engineering for Mayan Students samt Music for Cancer och är numera engagerad i WWF Sweden Youth. Jag har tidigare jobbat som föreläsare, lärare och projektledare samt driver idag två podcasts om Sociala Entreprenörer och Changemakers.

Fritidsintressen: ​Mina fritidsintressen är uppdelad i två delar: saker som jag mår bra av + saker som berör och stimulerar mig. Jag mår bra av att träna, att få umgås med människor jag älskar och att få vara ute i naturen. Jag blir berörd och stimuleras av att lära mig nya saker, att sjunga, att dansa, att läsa böcker, att resa och bo som en “local” och att utmana mig själv med saker som ligger utanför min “comfort zone”.

Därför är jag engagerad i WSY: ​När jag var liten så hade jag en dröm om att en dag bli som Steve Irwin (The Crocodile Hunter) och den drömmen har nog alltid följt med mig i mitt undermedvetna. Jag älskar verkligen allt som har med djur och natur att göra och när chansen att få söka in till WSY, och att få vara en del av WWF, dök upp så tvekade jag inte en sekund.    Jag är inte med i WSY av den anledningen att jag tror att jag ensam kan förändra unga människor och deras mindset kring klimatet. Jag är här för att jag vill vara en del av det fantastiska teamet i WSY och att vi i teamet tillsammans gör vårt yttersta för att låsa upp fler dörrar och fler möjligheter för Sveriges ungdomar att synas, att höras och att ta plats i maktens korridorer.

Till WWF Sweden Youth

Stäng sök

Har du frågor?

Besök kontakt.wwf.se om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se