Gå till huvudinnehållet
GSV-hero-2golf-024

Gör GOLFEN vildare
kOMMUNIKATIONSmaterial

Var med och sprid budskapet!

V

Var med och sprid budskapet om Sveriges vildaste experiment och om hur vi tillsammans gör golfen vildare! Här hittar ni fina skyltar att skriva ut och sätta upp på golfklubben för att visa vad ni gör och för att inspirera era medlemmar till att också engagera sig för ett vildare Sverige. Ni hittar också delningsbilder till sociala medier samt banners att ha på hemsidan eller i mailsignaturen.

Skyltar

  1. Välj vilken skylt ni vill använda; antingen den färdiga här till vänster eller de som ni själva kan redigera i här nedanför.
  2. Skriv ut skylten och laminera eller lägg den i en plastficka. Sätt sedan upp den i receptionen på golfklubben eller på annan lämplig plats. Lägg gärna in en kartongbit på baksidan eller fäst på en träskiva för extra stadga.

Delningsbilder till sociala medier

Här hittar ni delningsbild och texter att använda till era sociala medier.

VI GÖR GOLFEN VILDARE! 🐝

Humlor, bin och fjärilar får allt mindre plats i vår natur. Men vi ger tillbaka lite utrymme till våra pollinerande superhjältar, genom att göra delar av vår golfanläggning mer pollinatörsvänlig.

Var med i Sveriges vildaste experiment ni också – läs mer och registrera er golfklubbs vilda kvadratmeter på www.wwf.se/vildare-golf, ett initiativ från @svenskagolfforbundet och @wwfsverige.

Varje vild kvadratmeter räknas! 🌸

#vildaregolf

VI ÄR MED I SVERIGES VILDASTE EXPERIMENT! 🐝

Tack vare humlor, fjärilar och andra pollinatörer kan vi njuta av frukter och bär. Men våra viktiga pollinatörer saknar både bostäder och mat nu när våra blomrika ängsmarker nästan försvunnit helt.

Genom att omvandla delar av våra golfanläggningar till pollinatörsvänliga utrymmen, är vi med och hjälper dem att fortsätta göra sitt livsviktiga jobb. 🌸

Var med ni också – läs mer och registrera din golfklubbs vilda kvadratmeter på : www.wwf.se/vildare-golf, ett initiativ från @svenskagolfforbundet och @wwfsverige.

Varje vild kvadratmeter räknas! 🌸

#vildaregolf

Banners

Här kan ni ladda ned banners i två olika storlekar att använda på hemsida eller i emailsignatur. Högerklicka på bilden och klicka sedan på ”spara  bild”.

Var med och gör GOLFEN vildare

Var med i Sveriges vildaste experiment – varje kvadratmeter räknas!

 

Jag vill vara med

 Hjälp oss att bli fler – dela gärna!

Senast ändrad 18/04/24

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se