Groda, Madagaskar

stöd wwf
som företag

Företagsgåva och Vänföretag

Är ni ett svenskt företag som vill göra skillnad och visa ert engagemang? Utrotningshotade djur, utfiskade hav och skövlade skogar är bara några exempel på projekt som vi är engagerade i. Med ert stöd uträttar vi mer. Varmt tack för ert engagemang!

Regnskog Amazonas

Ge en företagsgåva

Er företagsgåva hjälper oss i arbetet med att bevara den biologiska mångfalden och hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer. Med vårt fina gåvobevis och webbanner kan ni visa upp ert engagemang.

Ge en företagsgåva

Lion cubs

Bli Vänföretag

Som WWF Vänföretag stödjer ni oss årligen i arbetet med att bevara den biologiska mångfalden och hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer. Välj den nivå som passar er och se vad som ingår i stödpaketet.

Bli vänföretag

Goda resultat

Tiger som slickar sin tass
Beyond the stripes: Rädda tigern – rädda så mycket mer!

Alla de pengar som har investerats av olika länders regeringar, av hjälporganisationer och som samlats in av supportrar över hela världen för att rädda världens…

Läs mer
Atlantic bluefin tuna feeding in the Mediterranean Sea
Blåfenad tonfisk märkta med sändare på västkusten

Under hösten drog WWF, Havsfiskelaboratoriet SLU Aqua och Sportfiskarna igång ett unikt märkningsprojekt av en sällsynt fiskart. Cirka 20 blåfenade tonfiskar fångades med spö i…

Läs mer
Bergsgorilla (Gorilla beringei)
En liten seger för Bergsgorillorna

Bergsgorillorna lever idag i två lummiga skogsområden på hög höjd, dels i bergsregnskogarna på Virungavulkanerna på gränsen mellan DR Kongo, Rwanda och Uganda, och dels…

Läs mer

Prenumerera på WWFs One Planet Business Nyhetsbrev

Sydlig sjöelefant (Mirounga leonina)
WWFs FÖretagsavdelning

Vi besvarar dina frågor om företagssamarbeten och företagsgåvor

Ring oss på 08-624 74 00
Öppet vardagar 08:30-16:30.
Lunchstängt mellan kl. 12-13.
Mejla gärna din fråga till foretag@wwf.se

Vänföretag som stöttar WWF med 100 000 kronor

Ödklint Konsult är ett litet företag med stora ambitioner. Vi tycker att det är viktigt att bidra till en bättre värld och har därför valt att sponsra WWFs viktiga arbete världen över.


Sushi Yama

Sushi Yama är Nordens första sushikedja som både är ASC- och MSC-certifierad. Vi har en direkt koppling till WWF:s fiskguide, som sedan starten har varit ett grundfundament vid kedjans val av fisk och skaldjur. Sushi Yama stödjer WWF för att värna om världens hav, natur och djurliv.

Outnorth är nordens ledande e-handelsbolag för friluftsliv och utomhusaktiviteter. Både vi och våra kunder älskar att vara ute i naturen och vi är glada att kunna stödja Världsnaturfondens viktiga arbete.

Vi är en liten personlig redovisningsbyrå med tolv medarbetare med kontor i Sollentuna. Vi har valt att ge 1% av vår omsättning till WWF och deras otroliga viktiga arbete för en levande planet och den biologiska mångfalden.

Senast ändrad 28/01/21

Stäng sök

Har du frågor?

Besök kontakt.wwf.se om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se