Lejonflock (Panthera leo)

Med ert stöd
uträttar vi mer

Företagsgåva och Vänföretag

Är ni ett svenskt företag som vill göra skillnad och visa ert engagemang? Utrotningshotade djur, utfiskade hav och skövlade skogar är bara några exempel på projekt som vi är engagerade i.

Genom att skänka en företagsgåva får ni ett gåvobevis och webbanner (gäller vid gåvor på minst 5 000 kr). Välj bland flera ändamål. Som WWF Vänföretag stödjer ni vårt arbete i Sverige eller i världen. Välj den nivå som passar er och se vad som ingår i stödpaketet. Alla nivåer är exklusive moms. Stödet förnyas varje år men kan när som helst sägas upp.

Vårt arbete är helt beroende av ert stöd. Varmt tack för ert engagemang!

Östersjön

Företagsgåva

Världsnaturfonden WWF arbetar för en framtid där människor lever i harmoni med naturen. Vi vill bevara världens biologiska mångfald, verka för att förnybara naturresurser används på ett hållbart sätt samt minska föroreningar och ohållbar konsumtion. Vårt arbete är direkt beroende av stöd från privatpersoner och företag, så stöd WWF med en företagsgåva och gör skillnad!

Ge en företagsgåva

Lion cubs

Vänföretag

Är ni ett svenskt företag som vill ta ansvar och visa ert engagemang för miljön? Genom att bli WWF Vänföretag ger ni ert stöd årligen till ett 100-tal viktiga naturvårdsprojekt över hela världen. Utrotningshotade djur, utfiskade hav och skövlade skogar är bara några exempel på projekt som vi är engagerade i. Vårt arbete är helt beroende av ert stöd, så bli WWF Vänföretag och gör skillnad!

Bli vänföretag

Goda resultat

Tiger som slickar sin tass
Beyond the stripes: Rädda tigern – rädda så mycket mer!

Alla de pengar som har investerats av olika länders regeringar, av hjälporganisationer och som samlats in av supportrar över hela världen för att rädda världens…

Läs mer
Atlantic bluefin tuna feeding in the Mediterranean Sea
Blåfenad tonfisk märkta med sändare på västkusten

Under hösten drog WWF, Havsfiskelaboratoriet SLU Aqua och Sportfiskarna igång ett unikt märkningsprojekt av en sällsynt fiskart. Cirka 20 blåfenade tonfiskar fångades med spö i…

Läs mer
Bergsgorilla (Gorilla beringei)
En liten seger för Bergsgorillorna

Bergsgorillorna lever idag i två lummiga skogsområden på hög höjd, dels i bergsregnskogarna på Virungavulkanerna på gränsen mellan DR Kongo, Rwanda och Uganda, och dels…

Läs mer

Prenumerera på WWFs One Planet Business Nyhetsbrev

Sydlig sjöelefant (Mirounga leonina)
WWFs FÖretagsavdelning

Vi besvarar dina frågor om företagssamarbeten och företagsgåvor

Ring oss på 08-624 74 00
Öppet vardagar 08:30-16:30.
Lunchstängt mellan kl. 12-13.
Mejla gärna din fråga till foretag@wwf.se

Vänföretag som stöttar WWF med 100 000 kronor

Ödklint Konsult är ett litet företag med stora ambitioner. Vi tycker att det är viktigt att bidra till en bättre värld och har därför valt att sponsra WWFs viktiga arbete världen över.

Vagabond Shoemakers

Vagabond är stolta över att kunna skänka pengar till WWF och stötta WWFs arbete.Vagabond är svensk skodesign och ett av Europas starkaste varumärken inom skomode.


Sushi Yama

Sushi Yama är Nordens första sushikedja som både är ASC- och MSC-certifierad. Vi har en direkt koppling till WWF:s fiskguide, som sedan starten har varit ett grundfundament vid kedjans val av fisk och skaldjur. Sushi Yama stödjer WWF för att värna om världens hav, natur och djurliv.

 

Outnorth är nordens ledande e-handelsbolag för friluftsliv och utomhusaktiviteter. Både vi och våra kunder älskar att vara ute i naturen och vi är glada att kunna stödja Världsnaturfondens viktiga arbete.

Senast ändrad 10/01/20

Stäng sök

Har du frågor?

Besök kontakt.wwf.se om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se