Gå till huvudinnehållet

Nyheter|27 feb, 2019

Unik video: Snöleopardhona med ungar

Screenshot 2019-02-27 at 14.07.04
Nyligen tog WWF Kina ned de kamerafällor som hade satts upp i Gansu- och Xinjiangprovinserna, som är två områden i nordvästra Kina där det fortfarande finns snöleoparder. Här kan du se en fantastisk video med en snöleopardhona och hennes ungar. Ännu har vi inte så mycket kunskaper om de här stora, skygga katterna, så WWF-teamet i Kina jobbar nu med att kartlägga antalet snöleoparder i de prioriterade landområdena. Snöleopard Fakta om snöleopard

Dela gärna:

Annat aktuellt

Vår planet behöver dig

Tillsammans är vi världens chans!

Bli månadsgivare

Genom din månadsgåva kan vi genomföra viktiga naturvårdsprojekt som främjar den biologiska mångfalden och arbeta för klimatet. Så att vi kan fortsätta njuta av vår fantastiska natur även i framtiden.

Stöd oss

Gåvan som gör skillnad för djur och natur

Din gåva går till projekt för att stoppa utrotningen, verka för biologisk mångfald och göra insatser för att stoppa klimatförändringarna. För djuren, för naturen och för människan!

Ge en gåva

Bli WWF-vän medlem

Tack vare våra trogna naturvänner kan vi fortsätta kampen för djur och natur. Som WWF Vän bidrar du som stödjande medlem till naturvårdsarbetet, där pengarna kommer till stor nytta.

Bli medlem

Senast ändrad 01/03/19

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se