Gå till huvudinnehållet

Pressmeddelande|19 okt, 2016|Pressmaterial

WWF delar ut Årets Pandabok 2017

Prisceremoni och intervjutillfälle : Tid: Fredag 21 oktober kl 11:00 Plats: Ulriksdals slott, Bergshamra, Solna (T-bana Bergshamra, buss 503 till Ulriksdals Värdshus och därefter en kort promenad till slottet) .

I samband med WWFs höstmöte 21 oktober på Ulriksdals slott delas Årets Pandabok 2017 ut.

I år går utmärkelsen till biologen och fotografen Ola Jennersten, Märsta, och bevarandefotografen Tom Svensson, Fjällbacka, för verket ”Vid vägs ände” – om arbetet med att rädda världens noshörningar, elefanter och tigrar.

Årets Pandabok instiftades 1972 av Världsnaturfonden WWF och belönar den bästa naturskildringen i ord och bild. Ansökan sker i januari varje år.

VÄLKOMMEN!

OBS! Fototillfälle vid utdelningen av diplom. Därefter intervjuer med mottagarna av utmärkelserna. Samling för media kl 10 på WWFs kansli på Ulriksdals slott.

För frågor och obligatorisk anmälan:

Marie von Zeipel, pressansvarig WWF, 070-629 10 77, marie.vonzeipel@wwf.se

Dela gärna:

Vår planet behöver dig

Tillsammans är vi världens chans!

Bli månadsgivare

Genom din månadsgåva kan vi genomföra viktiga naturvårdsprojekt som främjar den biologiska mångfalden och arbeta för klimatet. Så att vi kan fortsätta njuta av vår fantastiska natur även i framtiden.

Stöd oss

Gåvan som gör skillnad för djur och natur

Din gåva går till projekt för att stoppa utrotningen, verka för biologisk mångfald och göra insatser för att stoppa klimatförändringarna. För djuren, för naturen och för människan!

Ge en gåva

Bli WWF-vän medlem

Tack vare våra trogna naturvänner kan vi fortsätta kampen för djur och natur. Som WWF Vän bidrar du som stödjande medlem till naturvårdsarbetet, där pengarna kommer till stor nytta.

Bli medlem

Senast ändrad 09/02/24

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se