Gå till huvudinnehållet
WSY 2020 Sara – foto BERNHARDINA HÖRNSTEIN
© BERNHARDINA HÖRNSTEIN

Sara Tingström

WWF Sweden Youth

”När jag var fem år var sopbilen roligare än glassbilen. När min mormor var 88 år, sa hon att vegansk mat var det godaste hon ätit. Ett hållbarhetsintresse kan födas i alla åldrar!”

  • Ålder: 25
  • Bor: Stockholm
  • Uppväxt: Karlskrona

Sysselsättning: Sedan hösten 2021 arbetar jag heltid med WWF Sweden Youth aktiviteter som kommunikatör och projektledare. Jag har en kandidatexamen i journalistik med en spetskompetens inom miljövetenskap från Södertörns högskola. Jag driver också ett miljöjournalistiskt projekt genom satsningen Nordic Bridges som är ett samarbete mellan Kanada och de nordiska länderna.

Jag är en person som alltid vill göra gott och jag vistas med förkärlek i skogen tillsammans med min hund. Efter att ha bott i Spanien i ett år har jag kommit att uppskatta svenskt väder och natur med helt nya ögon. Jag har ett stort engagemang och ett brinnande intresse för framför allt hållbarhet. Det tog sin början redan när jag var fem år, då tyckte jag att sopbilen var mycket häftigare än glassbilen.

Det är viktigt att inkludera alla och samarbeta. Jag älskar att jobba med människor och att lyssna och lära är något som jag värdesätter högt. Jag trivs som bäst i en roll där jag får möjlighet att uppmuntra och utmana människor att utvecklas.

Jag valde att engagera mig i WSY för att jag följt Världsnaturfondens viktiga arbete sedan jag var barn. Jag vill framför allt bli en del av den gemenskap som WSY innebär. Det är en fantastisk plattform för att ta lärdom av varandras erfarenheter och få växa som grupp, men också som individ.

Till WWF Sweden Youth

WSY 2020 Sara 2- foto BERNHARDINA HÖRNSTEIN Ladda ned

09 mar, 2020

Sara Tingström, WWF Sweden Youth
® BERNHARDINA HÖRNSTEIN
WSY 2020 Grupp 2 – foto BERNHARDINA HÖRNSTEIN Ladda ned

09 mar, 2020

Sara Tingström, WWF Sweden Youth
® BERNHARDINA HÖRNSTEIN
WSY 2020 Grupp – foto BERNHARDINA HÖRNSTEIN Ladda ned

09 mar, 2020

Sara Tingström, WWF Sweden Youth
® BERNHARDINA HÖRNSTEIN

Senast ändrad 04/01/22

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se