Gå till huvudinnehållet

Nyheter|19 feb, 2021

Häng med på livesänt quiz om djur och natur på Världsnaturdagen den 3 mars

Bergsgorilla, Uganda.
Är du redo för att testa dina kunskaper om djur och natur? Var med på livequiz i appen Primetime onsdagen den 3 mars.

Var med och testa dina kunskaper om djur och natur i frågesportsappen Primetime den 3 mars. Världsnaturfonden WWF har tagit fram spännande frågor på temat för att uppmärksamma Världsnaturdagen, World Wildlife Day.

På onsdag den 3 mars är det Världsnaturdagen – World Wildlife Day – som FN instiftat för att uppmärksamma och öka medvetenheten om planetens vilda djur och växter.

WWF kommer i år att uppmärksamma Världsnaturdagen genom den livesända frågesportensappen Primetime samma kväll.

Kl. 20.00 startar quizet där du får chans att testa dina kunskaper om djur och natur. Programledaren ställer frågor och du svarar i appen. Det enda du behöver göra för att kunna vara med är att skaffa appen Primetime Quiz i Appstore eller Google play – den är helt gratis! Om det går riktigt bra så har du chans att vinna pengar, och du kan välja att skänka din vinst till WWFs viktiga arbete.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Primetime och hoppas att många vill testa frågesporten, säger WWFs kommunikationschef Lisbeth Larsson.

Den 25 mars kör Primetime ännu en WWF-special på temat Planeten och lördagen den 27 mars bjuds det på ett extrainsatt Earth Hour-quiz.

Bjud in dina vänner och familj och avgör en gång för alla vem som kan mest om djur och natur.

Gå med i Facebook eventet och läs mer om appen här: http://primetimequiz.se/

Dela gärna:

Annat aktuellt

Vår planet behöver dig

Tillsammans är vi världens chans!

Bli månadsgivare

Genom din månadsgåva kan vi genomföra viktiga naturvårdsprojekt som främjar den biologiska mångfalden och arbeta för klimatet. Så att vi kan fortsätta njuta av vår fantastiska natur även i framtiden.

Stöd oss

Gåvan som gör skillnad för djur och natur

Din gåva går till projekt för att stoppa utrotningen, verka för biologisk mångfald och göra insatser för att stoppa klimatförändringarna. För djuren, för naturen och för människan!

Ge en gåva

Bli WWF-vän medlem

Tack vare våra trogna naturvänner kan vi fortsätta kampen för djur och natur. Som WWF Vän bidrar du som stödjande medlem till naturvårdsarbetet, där pengarna kommer till stor nytta.

Bli medlem

Senast ändrad 09/03/21

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se