Gå till huvudinnehållet
GettyImages-elefant

GE bort ett fadderskap

En present som stödjer WWFs arbete för en levande planet – för djuren, för naturen och för människan.

  GE ETT FADDERSKAP

Välj månadsbelopp

Välj fadderskap att ge bort

 

 

Med ditt fadderskap planteras ett träd i regnskogen.

Välj premie

Mottagare och fadder

Glöm inte fylla i mottagarens e-postadress för att få WWFs rapportering.

Sverige

Avsändare och betalare

Faktureringsdetaljer

Sverige

Signera autogiro

  • Läs och godkänn villkoren för att gå vidare med beställningen.

Fyll i dina kortuppgifter

Här fyller du i dina kortuppgifter och efter det kommer du vidarekopplas till tacksidan!

Fyll i ditt mobilnummer och öppna din Swishapp för att genomföra gåvan.

Fyll i uppgifter för faktura

Här fyller du i fakturainformation så vidarekopplas du efter det till tacksidan!

När du ger bort ett fadderskap stödjer du månadsvis vårt arbete för att rädda hotade arter och bevara jordens skogar och marina miljöer. Du får ett fint gåvobevis att skriva ut och ge bort. Förutom att hjälpa naturen får mottagaren bland annat tidningen WWF Magasin och eventuell fadderpremie*.

*Premier varierar beroende på val av fadderskap och skickas ut efter första autogiroinbetalningen är gjord.

 

Fadderskap – en present som varar länge

Ge-bort-fadderskap-planet-natur

  Gåvobevis att ge bort

En fint gåvobevis som du själv skriver ut och överlämnar till den nyblivna faddern. Länk till gåvobevisen hittar du i bekräftelsemailet som skickas efter din beställning.

Savannelefant (Loxodonta africana)

  WWF Magasin & nyhetsbrev

Östersjöfadder, Naturfadder och Planetfadder får naturtidningen WWF Magasin i brevlådan fyra gånger per år. Övriga fadderskap får tidningen digitalt. I alla fadderskapen ingår även ett e-nyhetsbrev med rapportering från fält.

Boken "Sveriges Nationalparker"

Fadderpremie

En berlock eller en fin bok – premien varierar med olika fadderskap och skickas till mottagarens adress. Med ett Regnskogsfadderskap planteras ett träd. Planet-, Tiger-, Isbjörns-, Panda- och Östersjöfadder kommer utan premie.

Fjällräv

Instagramkontot @wwfstoltfadder

Alla faddrar ges möjlighet att följa WWFs Instagramkonto @wwfstoltfadder. Där bjuder vi på vackra naturbilder, intressanta fakta, tips och rapportering från WWFs arbete över hela världen.

Fadderskap – en present för en levande planet

Naturkrisen är värre än någonsin. Bestånden av vilda djur har i snitt minskat med 69  procent på mindre än 50 år.* Någonting är allvarligt fel och utrotningshotet är överhängande för många arter. Orsakerna är bland annat skövling av tropikskogar, förstörda livsmiljöer, föroreningar, överexploatering, tjuvjakt och klimatförändringar.

*WWF Living Planet Report 2022

Men det finns hopp. Naturen kan återhämta sig om vi bara ger den en chans. WWF kämpar för att bevara den biologiska mångfalden och säkra hotade arters överlevnad. Vi arbetar varje dag i mer än 100 länder med allt från kraftfulla naturvårdsinsatser till klimatsmarta energilösningar.

Tack vare våra faddrar. Våra faddrar ger oss möjlighet att fortsätta arbeta på bred front. När du ger bort ett fadderskap i julklapp stödjer du månadsvis våra framgångsrika naturvårdsprojekt och arbetet för att skydda och bevara livet på vår enda planet – för djuren, för naturen och för människan. Behoven är oändligt stora och just regelbundenheten i din gåva ger oss möjlighet till bättre framförhållning och kraftfullare insatser.

Ge ett fadderskap

Hur går det till?

  • Välj typ av fadderskap genom att klicka på någon av bilderna överst i formuläret. Under avsnittet Premie ser du då ifall någon premie ingår i det valda fadderskapet.
  • Fyll därefter i övriga uppgifter om mottagaren och om dig som givare.
  • Du får ett fint gåvobevis att skriva ut och ge bort. Länk till gåvobevisen får du i bekräftelsemailet som skickas efter beställningen.
  • Eventuell premie skickas till mottagaren när medgivandet blivit godkänt hos Bankgirocentralen och första dragningen är gjord. Vi har dragningsdag den sista bankdagen i varje månad.

Vanliga frågor

Hur blir jag månadsgivare / fadder?

Tack för att du vill stödja vårt arbete! Du kan välja mellan nio olika fadderskap. Just regelbundenheten i din gåva har stor betydelse. Den bidrar till ett starkare WWF som kan fortsätta arbeta på bred front. Här hittar du all info om hur du anmäler dig.

Är det någon uppsägningstid eller bindningstid?

Nej, vi har ingen bindningstid, och ingen uppsägningstid för våra fadderskap med autogiro. Du kan när som helst avsluta ditt månadsgivande genom att kontakta vår Givarservice eller din bank. Tänk på att det kan ta upp till 5 bank dagar innan autogirot avslutas hos BGC.

Hur ger jag ett fadderskap i present?

Vad roligt att du funderar på att ge ett fadderskap som present! Det brukar vara en uppskattad present. Och ditt bidrag varje månad är värdefullt, för att vi ska kunna arbeta långsiktigt, för biologisk mångfald och hållbarhet. Här hittar du mer information för att ge bort ett fadderskap.

Vad innebär det att bli fadder hos Världsnaturfonden WWF?

Regelbundenheten i din gåva som fadder har stor betydelse. Den bidrar till att vi får bättre framförhållning och kan sätta in våra hjälpinsatser med större kraft. Som fadder blir du en symbolisk fadder för till exempel tigern. Då får du en möjlighet att under lång tid följa WWFs arbete för tigern och skydda andra utrotningshotade arter. Ditt stöd används direkt till att stoppa tjuvjakt, påverka beslutsfattare och sprida information. Läs mer om våra olika fadderskap.

En omtänksam present för djuren, för naturen och för människan.

  GE ETT FADDERSKAP

Viktig information att ta del av

WWFS GIVARSERVICE

Vi besvarar dina frågor om fadderskap, medlemskap och gåvor

Ring oss på 08-624 74 14
Öppet vardagar 08.00-18.00
givarservice@wwf.se

Senast ändrad 17/04/24

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se