Gå till huvudinnehållet

GE BORT ETT FADDERSKAP

En omtänksam present som har betydelse för framtiden.

  GE BORT FADDERSKAP

 

 

GE EN PRESENT SOM VARAR LÄNGRE

Om du ger bort ett fadderskap i stödjer du månadsvis vårt arbete för att rädda hotade arter och bevara jordens skogar och marina miljöer. Du bidrar till ett starkare WWF som kan fortsätta arbeta på bred front. Behoven är oändligt stora. Just regelbundenheten i din gåva gör att vi kan få bättre framförhållning och sätta in våra insatser med större kraft.

 

Välj månadsbelopp

Välj fadderskap att ge bort

 

 

Med ditt fadderskap planteras ett träd i regnskogen.

Välj premie

Mottagare och fadder

Glöm inte fylla i mottagarens e-postadress för att få WWFs rapportering.

Sverige

Avsändare och betalare

Faktureringsadress

Sverige

Signera autogiro

  • Läs och godkänn villkoren för att gå vidare med beställningen.

Fyll i dina kortuppgifter

Här fyller du i dina kortuppgifter och efter det kommer du vidarekopplas till tacksidan!

Fyll i ditt mobilnummer och öppna din Swishapp för att genomföra gåvan.

Fyll i uppgifter för faktura

Här fyller du i fakturainformation så vidarekopplas du efter det till tacksidan!

Som fadder får man

Mjukistiger

Mjukisdjur

En mjukis, berlock eller en fin bok beroende på fadderskap. Med ett Regnskogsfadderskap planteras ett träd. Planetfadder, Isbjörnsfadder, Pandafadder och Östersjöfadder kommer utan premie.

Ge-bort-fadderskap-planet-natur

Gåvobevis

En fint gåvobevis som du själv skriver ut och överlämnar till den blivande faddern. Skriv ut gåvobeviset här, klicka här.

Savannelefant (Loxodonta africana)

E-nyhetsbrev / WWF magasin

Antingen e-nyhetsbrev eller tidningen WWF Magasin fyra gånger per år.

Fjällräv

WWFs Instagramkonto

Tillgång till WWFs Instagramkonto för faddrar där vi delar härliga bilder, filmer och möjlighet ges att följa oss i vårt viktiga arbete.

För en levande planet

WWF arbetar aktivt för att bevara den biologiska mångfalden och för att säkra hotade arters överlevnad. På mindre än 50 år har bestånden av vilda ryggradsdjur minskat med i snitt 68 procent*. Och det är vårt sätt att leva som är orsaken. Men vi människor är också lösningen. Och för att leva här på jorden är vi helt beroende av en stor biologisk mångfald.

Genom åren har mer än 10 000 naturvårdsprojekt genomförts i 130 länder runt om i världen. Vi arbetar idag i de flesta länder på jorden. Huvuduppgiften är att bevara den biologiska mångfalden, vilket innebär alla viktiga naturtyper och deras djur- och växtliv.

Vi arbetar också med att få oss människor att använda våra naturresurser på ett uthålligt sätt så att de ska räcka också till kommande generationer. Ytterligare ett av våra arbetsfält är att försöka hindra utsläpp av föroreningar och andra aktiviteter som negativt påverkar naturen.

Mer om WWFs arbete

*WWF Living Planet Report 2020

Lodjur

Hur går det till?

Välj vilket fadderskap du vill ge bort genom att klicka på någon av bilderna och fyll därefter i uppgifterna i formuläret.

Vad händer sen?

Om du vill, skriv ut ett fint gåvobevis. När din autogiroanmälan registrerats kommer även mjukisdjuret eller boken (för Naturfadder) att skickas till dig så att du själv får överlämna den fina gåvan tillsammans med gåvobeviset. Observera att det kan ta några veckor innan mjukisdjuret eller boken hinner fram till dig. Pengarna kommer sedan att dras från ditt konto sista bankdagen i varje månad.

Din gåva gör nytta

Utrotningshotet är överhängande för många arter. Skövling av jordens tropikskogar förstör livsmiljöerna, klimatförändringar påverkar allt levande i allt högre grad, och tjuvjakt och illegal handel omsätter årligen miljardbelopp.

WWF arbetar intensivt vidare, och vårt arbete ger resultat tack vare allt fler engagerade naturvårdsvänner. Som givare av ett fadderskap bidrar du varje månad till att göra våra naturvårdsprojekt framgångsrika och stödjer vårt arbete för att skydda och bevara en levande planet.

Mer om WWFs arbete

Vanliga frågor

Tack för att du vill stödja vårt arbete! Du kan välja mellan nio olika fadderskap. Just regelbundenheten i din gåva har stor betydelse. Den bidrar till ett starkare WWF som kan fortsätta arbeta på bred front. Här hittar du all info om hur du anmäler dig.

Regelbundenheten i din gåva som fadder har stor betydelse. Den bidrar till att vi får bättre framförhållning och kan sätta in våra hjälpinsatser med större kraft. Som fadder blir du en symbolisk fadder för till exempel tigern. Då får du en möjlighet att under lång tid följa WWFs arbete för tigern och skydda andra utrotningshotade arter. Ditt stöd används direkt till att stoppa tjuvjakt, påverka beslutsfattare och sprida information. Läs mer om våra olika fadderskap.

Nej, vi har ingen bindningstid, och ingen uppsägningstid för våra fadderskap med autogiro. Du kan när som helst avsluta ditt månadsgivande genom att kontakta vår givarservice eller din bank. Tänk på att det kan ta upp till 5 bank dagar innan autogirot avslutas hos BGC.

Vad roligt att du funderar på att ge ett fadderskap som present! Det brukar vara en uppskattad present. Och ditt bidrag varje månad är värdefullt, för att vi ska kunna arbeta långsiktigt, för biologisk mångfald och hållbarhet. Här hittar du mer information för att ge bort ett fadderskap.

Du kan närsomhelst ändra ditt månadsbelopp här eller kontakta vår givarservice.

Viktig information att ta del av

WWFS GIVARSERVICE

Vi besvarar dina frågor om fadderskap, medlemskap och gåvor

Ring oss på 08-624 74 14
Öppet vardagar 08.00-18.00
givarservice@wwf.se

Senast ändrad 16/05/22

Stäng sök

Har du frågor?

Besök kontakt.wwf.se om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se