Gå till huvudinnehållet

Nyheter|19 apr, 2022

Designern Efva Attling i nytt samarbete med WWF

Attling_1

Efva Attling har designat ett armband i återvunnet sterlingsilver med hängande symboler; en jordglob, träden i Amazonas, Antarktis isberg, ett bi, en fisk och ett korallrev. Smycket som ingår i kollektionen “For a good cause”, kommer säljas till förmån för WWF, för varje sålt exemplar skänker Efva Attling oavkortat 500 SEK till WWFs arbete för planeten.

– Jag hoppas att smycket kan bli en ständig påminnelse om att ta hand om vår fantastiska jord, säger Efva Attling själv. Med allt som händer vår planet med miljöförstöringar, naturkatastrofer och klimatförändringar är det viktigare än någonsin att stanna upp och tänka till.

– Vi är tacksamma för att Efva Attling tar ställning med WWF och lyfter budskap om vikten av att ta hand om vår planet. Naturen och djuren kan inte vänta, säger Lisbeth Larsson, kommunikationschef WWF Sverige. 

– Mina samarbeten är viktiga och noggrant utvalda, jag måste känna hundra procent att jag står för dom” säger Efva. WWF är viktiga både för hela vår jord, oss människor, djur och vår natur! Allt detta har jag försökt symbolisera med mitt armband. Fiskarna i havet, de viktiga bina, korallreven som förstörs, Antarktis som smälter, regnskogen som skövlas, det är vad WWF jobbar med och det ligger mig varmt om hjärtat.

Smycket lanserades av Efva Attling Stockholm i samband med Earth Day 2022, och finns till försäljning online på efvaattling.com samt hos utvalda återförsäljare.

Dela gärna:

Annat aktuellt

Senast ändrad 29/04/22

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se