Gå till huvudinnehållet

Nyheter|18 mar, 2020

I dessa svåra tider behöver vi först och främst visa solidaritet med de människor som drabbas av Corona-viruset – Uttalande från WWFs generalsekreterare Håkan Wirtén

Skogsbild

I dessa svåra tider behöver vi först och främst visa solidaritet med de människor som drabbas av Corona-viruset, deras anhöriga och de som gör allt de förmår för att rädda liv och se till att våra samhällsfunktioner fungerar.

På WWF är vi fast beslutna att göra vårt yttersta för samhället runt oss och dess funktioner, för vår personal, för de lokalsamhällen vi arbetar med och för våra samarbetspartners, så att vi kan fortsätta att leverera under omständigheter vi aldrig tidigare erfarit, vare sig som individer eller som organisation.

I denna utmanande tid är det extra viktigt att vi stöttar varandra och ser hur vi utifrån denna krissituation kan komma vidare, ännu starkare och bättre rustade för att hantera globala och lokala utmaningar – oavsett om det rör Corona-viruset, klimatkrisen eller förlust av djur och natur.

Ta hand om varandra!

Dela gärna:

Annat aktuellt

Vår planet behöver dig

Tillsammans är vi världens chans!

Bli månadsgivare

Genom din månadsgåva kan vi genomföra viktiga naturvårdsprojekt som främjar den biologiska mångfalden och arbeta för klimatet. Så att vi kan fortsätta njuta av vår fantastiska natur även i framtiden.

Stöd oss

Gåvan som gör skillnad för djur och natur

Din gåva går till projekt för att stoppa utrotningen, verka för biologisk mångfald och göra insatser för att stoppa klimatförändringarna. För djuren, för naturen och för människan!

Ge en gåva

Bli WWF-vän

Som WWF Vän bidrar du som stödjande medlem till naturvårdsarbetet, där pengarna kommer till stor nytta.

Senast ändrad 18/03/20

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se