Gå till huvudinnehållet

Nyheter|18 maj, 2022

Fira mors dag med en personlig gåva och överraskande videohälsning

annelieochanders

Låt världens bästa mamma få en personlig gåva till djur och natur – och en överraskande videohälsning på Mors dag, direkt i mobilen

I år kan du ge mamma en speciell gåva som gör gott på riktigt och låta folkkära Andes Lundin eller Anneli Pompe skicka gåvan med en personlig videohälsning direkt i mobilen. Lätt att förbereda på ett par minuter: Välj vem av WWF-ambassadörerna, Anders Lundin eller Annelie Pompe, som ska skicka den skräddarsydda videohälsningen på Mors dag, den 29 maj. Efter videohälsningen väljer världens bästa mamma vad gåvan ska användas till: Levande planet, Tiger, Östersjön eller Svensk Natur.

Skicka en gåva med videohälsning!

Dela gärna:

Annat aktuellt

Vår planet behöver dig

Tillsammans är vi världens chans!

Bli månadsgivare

Genom din månadsgåva kan vi genomföra viktiga naturvårdsprojekt som främjar den biologiska mångfalden och arbeta för klimatet. Så att vi kan fortsätta njuta av vår fantastiska natur även i framtiden.

Stöd oss

Gåvan som gör skillnad för djur och natur

Din gåva går till projekt för att stoppa utrotningen, verka för biologisk mångfald och göra insatser för att stoppa klimatförändringarna. För djuren, för naturen och för människan!

Ge en gåva

Bli WWF-vän medlem

Tack vare våra trogna naturvänner kan vi fortsätta kampen för djur och natur. Som WWF Vän bidrar du som stödjande medlem till naturvårdsarbetet, där pengarna kommer till stor nytta.

Bli medlem

Senast ändrad 20/05/22

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se