Gå till huvudinnehållet

Nyheter|23 maj, 2022

WWF Magasin – nytt nummer ute nu!

WWF-Magasin-toppartikel-2-2022

Igenkännandets glädje

Artskådning är en av de naturnjutningar som väntar i sommar. I nya WWF Magasin presenteras Hemma därute – handbok i naturnärhet av Åsa och Mats Ottosson, Årets Pandabok 2023. En bok som visar hur vi alla kan få ett rikare liv med naturupplevelser som berikar på djupet.

Dessutom:

Krokodildjur är fåglarnas närmaste släktingar på jorden. De väcker skräck med sina monstruösa käkar och dödsrullningar, men är samtidigt ömsinta föräldrar.

Från sjuk våtmark till ren rikedom – Kristianstads vattenrike visar hur bra det kan bli när alla goda krafter drar åt samma håll.

Galopp över himlen i dvärgbeckasinens land – Tavvavuoma, ett enormt myrområde mellan Kiruna och Treriksröset gömmer enastående fågelliv.

Pollinera mera på golfbanan – Sigtuna golfbana har på bara ett år förvandlats till en blommande, surrande oas som myllrar av pollinerare.

Högsäsong för näbbmöss, gå på grässafari och så ser du hur blommorna förökar sig – det händer massor i naturen just nu, WWFs experter visar och förklarar.

Så äter du mer planetsmart – WWFs Matkalkylator hjälper dig räkna ut matens klimatutsläpp, och tipsar om bra val för djur och natur.

Detta och mycket mer i nya WWF Magasin – en tidning om det som är viktigt på riktigt.

WWF Magasin

 

Dela gärna:

Annat aktuellt

Vår planet behöver dig

Tillsammans är vi världens chans!

Bli månadsgivare

Genom din månadsgåva kan vi genomföra viktiga naturvårdsprojekt som främjar den biologiska mångfalden och arbeta för klimatet. Så att vi kan fortsätta njuta av vår fantastiska natur även i framtiden.

Stöd oss

Gåvan som gör skillnad för djur och natur

Din gåva går till projekt för att stoppa utrotningen, verka för biologisk mångfald och göra insatser för att stoppa klimatförändringarna. För djuren, för naturen och för människan!

Ge en gåva

Bli WWF-vän medlem

Tack vare våra trogna naturvänner kan vi fortsätta kampen för djur och natur. Som WWF Vän bidrar du som stödjande medlem till naturvårdsarbetet, där pengarna kommer till stor nytta.

Bli medlem

Senast ändrad 23/05/22

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se