Gå till huvudinnehållet

Nyheter|13 okt, 2023

Träffa Pandaklubben i Stockholm!

Mässan 13-15 okt

WWF och Pandaklubben kommer vara med på mässan Underbara Barn i Älvsjö, den 13-15 oktober. Är du i närheten? Ta med dig din familj och kom och träffa oss!

Vi är på plats hela helgen med Pandaklubben - för alla barn och unga. Du får också chansen att träffa WWF-pandan i vår monter, som gärna ställer upp på selfies! På lördagen kl 13:30-14:30 kommer dessutom Julia Wiberg vara på plats och signera fina kort om våra filmer om och med djur.

Vår fina bokserier Världens vilda djur finns också på plats, till mässpris. I de populära barnböckerna får vi möta massor av spännande djur och lära oss mer om hur de lever och varför de gör som de gör. Perfekt för alla nyfikna barn!

WWF barnböcker

Dela gärna:

Annat aktuellt

Vår planet behöver dig

Tillsammans är vi världens chans!

Bli månadsgivare

Genom din månadsgåva kan vi genomföra viktiga naturvårdsprojekt som främjar den biologiska mångfalden och arbeta för klimatet. Så att vi kan fortsätta njuta av vår fantastiska natur även i framtiden.

Stöd oss

Gåvan som gör skillnad för djur och natur

Din gåva går till projekt för att stoppa utrotningen, verka för biologisk mångfald och göra insatser för att stoppa klimatförändringarna. För djuren, för naturen och för människan!

Ge en gåva

Bli WWF-vän medlem

Tack vare våra trogna naturvänner kan vi fortsätta kampen för djur och natur. Som WWF Vän bidrar du som stödjande medlem till naturvårdsarbetet, där pengarna kommer till stor nytta.

Bli medlem

Senast ändrad 15/10/23

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se