Gå till huvudinnehållet

Nyheter|18 mar, 2022

WWF Magasin – nytt nummer ute nu!

WWF-Magasin-toppartikel-1-2022

Det Stora Tigernumret är här!

För tolv år sedan lovade världens tigerländer att fördubbla antalet tigrar till 2022. Det definitiva resultatet av detta löfte får vi i höst. Men redan nu är det tydligt att vissa länder lyckats öka antalet tigrar rejält. Medan andra misslyckats totalt.

Vad det beror på, och det enorma arbetet som lagts ned i den största räddningsoperationen någonsin för en enskild art – allt detta läser du om i nya numret av WWF Magasin. Läsning som väcker hopp – för tigrarna visar att det finns en väg framåt.

Dessutom:

Späckhuggare – snabba, smarta, med starka familjeband. Deras sociala system är så komplext att endast vi människor kan mäta oss med dem.

Sveriges största mört heter asp – nu kokar Fyrisån av fisk. För första gången på hundra år kan aspar vandra upp i centrala Uppsala.

”Min plats är vid havet” – Kerstin Johannesson, professor och världsledande forskare i marin evolutionsbiologi, älskar Västerhavet och sin forskning på strandsnäckor.

ReTuna – återbrukat är det nya normala. Tänk en galleria där alla varor är second hand. Jo, den finns! Omskriven av både BBC och National Geographic – nu också i WWF Magasin!

Gryningssång och många andra underbara vårtecken som händer just nu.

Är bikupor verkligen hjälpsamma och kan jag ha insektshotell på balkongen? WWFs experter svarar på läsarnas frågor om hur vi hjälper den biologiska mångfalden på bästa sätt.

Detta och mycket mer i nya WWF Magasin – en tidning om det som är viktigt på riktigt.

WWF Magasin

 

Dela gärna:

Annat aktuellt

Senast ändrad 21/03/22

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se