Gå till huvudinnehållet

Nyheter|14 nov, 2019

Unik film på snöleopardungar

Filmklipp_snoleopard

Snöleoparder är extremt svåra att studera. Faktum är att mindre än fem procent av livsmiljön för denna svårfångade art har blivit kartlagd. På dessa sällsynta bilder av ”bergets spöke” leker två snöleopardungar i Altai-Sayanbergen i Mongoliet. WWF samarbetar med de olika länderna i snöleopardens utbredningsområde för att få en bättre uppskattning av antalet snöleoparder. WWF arbetar också för att skydda denna hotade art från tjuvjägare, konflikter mellan befolkning och vilda djur, klimatförändringar och förstörelse och förlust av snöleopardernas livsmiljö.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=jTcdQuAVVeE&feature=emb_title[/embed]

Läs mer om snöleoparder

Snöleopard

Dela gärna:

Annat aktuellt

Vår planet behöver dig

Tillsammans är vi världens chans!

Bli månadsgivare

Genom din månadsgåva kan vi genomföra viktiga naturvårdsprojekt som främjar den biologiska mångfalden och arbeta för klimatet. Så att vi kan fortsätta njuta av vår fantastiska natur även i framtiden.

Stöd oss

Gåvan som gör skillnad för djur och natur

Din gåva går till projekt för att stoppa utrotningen, verka för biologisk mångfald och göra insatser för att stoppa klimatförändringarna. För djuren, för naturen och för människan!

Ge en gåva

Bli WWF-vän medlem

Tack vare våra trogna naturvänner kan vi fortsätta kampen för djur och natur. Som WWF Vän bidrar du som stödjande medlem till naturvårdsarbetet, där pengarna kommer till stor nytta.

Bli medlem

Senast ändrad 12/02/24

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se