Gå till huvudinnehållet

Övrigt|16 okt, 2023

Seminarieserie om hållbarhet för styrelser

Fjärilar-Germund-Sellgren

Tillsammans med Styrelseakademien och PWC har Världsnaturfonden WWF anordnat seminarier för att hjälpa styrelser att navigera på nya hållbara spelplanen för näringslivet.

Med fyra seminarier som riktat sig till finanssektorn, börsnoterade bolag, offentlig sektor och till små och medelstora bolag har alltifrån det konkreta arbetet med biologisk mångfald till nya regelverk som CSRD presenterats och diskuterats. I seminarierna har bland andra styrelseproffs, VD och olika experter medverkat, under ledning av moderator Mikael Salo. Se alla delar här.

Dela gärna:

Annat aktuellt

Vår planet behöver dig

Tillsammans är vi världens chans!

Bli månadsgivare

Genom din månadsgåva kan vi genomföra viktiga naturvårdsprojekt som främjar den biologiska mångfalden och arbeta för klimatet. Så att vi kan fortsätta njuta av vår fantastiska natur även i framtiden.

Stöd oss

Gåvan som gör skillnad för djur och natur

Din gåva går till projekt för att stoppa utrotningen, verka för biologisk mångfald och göra insatser för att stoppa klimatförändringarna. För djuren, för naturen och för människan!

Ge en gåva

Bli WWF-vän medlem

Tack vare våra trogna naturvänner kan vi fortsätta kampen för djur och natur. Som WWF Vän bidrar du som stödjande medlem till naturvårdsarbetet, där pengarna kommer till stor nytta.

Bli medlem

Senast ändrad 10/11/23

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se