Se Mattias Klums film om Vamizis fantastiska undervattensvärld

2016-12-16

Tack vare vårt nära samarbete med WWF-ambassadören Mattias Klum kan WWF bjuda på hela filmen Vamizi - En undervattensvärld  för alla våra besökare och supportrar!

 

Filmen är en upplevelse utöver det vanliga där vi bjuds på närkontakt med hajar, havsköldpaddor och korallrevens fantastiska mångfald av fiskarter. Filmat i de orörda delarna av Moçambiquekanalen i Östafrika. Ett ömtåligt område som skyddas av lokalbefolkningen och som inger hopp. 

 

Se även förfilmen där Mattias Klum pratar med WWFs generalsekreterare Håkan Wirtén om filmen och vad WWF gör i området, även i den filmen får vi massor av läckra havsbilder.

 


–  Jag är glad att kunna bjuda alla WWFs supportrar och alla som är här på ett besök på min film om den fantastiska undervattensvärlden vid Vamizi, som ligger utanför norra Moçambiques kust. Hoppas ni gillar den, säger Mattias Klum, WWF Ambassadör.

 

 

 Hela filmen Vamizi - En undervattensvärld av Mattias Klum ( 52 minuter) 

 

 Teo Lucas / WWF
Den största mångfalden av liv på jorden finns i havet. WWF arbetar hårt för att skydda de marina ekosystemen och de fantastiska arter som finns i haven och som lever på vad haven ger från hot som överfiske, nedskräpning, klimatförändringar och föroreningar.

Läs mer om WWFs havskampanj här: Rädda Haven

Senast uppdaterad 2017-01-04

Aktuellt: Nu kraftsamlar WWF för att rädda haven

Dör haven, dör vi

 

Vi har alltid behövt haven. Nu behöver haven oss. Under tusentals år har vi människor sett haven som oändliga och outtömliga. Men tyvärr funkar det inte längre – haven håller på att kollapsa.

Det är bråttom att ställa balansen i haven tillrätta. Därför sjösätter nu WWF en räddningsaktion för världens alla hav. Akut hjälp måste sättas in globalt – vi måste snabbt få stopp på överfisket och tjuvfisket. Vi kämpar också för att politikerna ska enas om en bra skötselplan för haven och ge viktiga områden bättre skydd.

Vill du också rädda haven? Engagera dig och läs mer på wwf.se/radda-haven

 

Mattias Klum. Foto: Samuel Svensäter

  

– Jag är Marinfadder – bli det du också! Eller ge bort ett fadderskap i gåva. Det blir en fin gåva till några som verkligen behöver den – djuren i haven, säger Mattias Klum, WWF-ambassadör.