Gå till huvudinnehållet
Gunilla Melsted
© Saga Sandin / WWF

Gunilla Melsted

Chef People & Culture

 • Vad har du för bakgrund/utbildning?
  Jag är utbildad personalchef via Företagsekonomiska institutet och är i grunden också undersköterska. Jag har genomgått ledarskapsutbildningar i Malaysia och Mombasa, tillika ett flertal utbildningar via BG institutet och S:t Lukas.
 • Vad har du tidigare jobbat med?
  Jag har arbetat 17 år som HR chef inom Diakonia, som är en internationell biståndsorganisation med anställda i ett 30-tal länder i Afrika, Mellanöstern, Asien och Latinamerika. Jag har också arbetat flera år som chef inom Myrorna, samt som undersköterska inom hälso-och sjukvården.
 • Vilka är dina specialområden?
  Arbetsmiljö och arbetsrätt. Att främja ett arbetsklimat som är öppet och tillåtande, där alla medarbetares individuella erfarenheter och kompetenser tas tillvara. På fritiden är jag amatörkeramiker och skulpterar gärna mina egna lite udda, och märkliga ”Rodjur”.
 • Berätta om ett roligt minne från din tid på WWF?
  Eftersom jag ännu inte har haft förmånen att besöka WWF i fält så får jag glädja mig åt djurlivet på slottet – mössen piggar alltid upp! Festkommittén och Friskvårdskommittén bidrar också till roliga minnen såsom fågelskådning, pandadanser och invecklade yogaövningar.

Senast ändrad 17/02/21

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se