Sjöfåglar i svensk natur  aa

Aktuellt

Engagera dig

Stöd WWF

 

Hjälp oss bevara svensk natur!

Sveriges natur är fantastisk. Men varken djur eller natur mår speciellt bra. Genom att bli Naturfadder bidrar du till WWFs arbete för att rädda våra hotade arter och bevara vår biologiska mångfald.

Läs mer och anmäl dig här!

 

Nu kan du skänka en gåva via Swish till Världsnaturfonden WWF. Vårt Swishnummer är

901 9746.

 

Läs mer om hur du kommer igång med Swish här.
 Varmt tack för din gåva!

Barn

Foto:Anup Shah / WWF

 

Panda Planet – WWF för barn och unga

Låt barnen vara med och kämpa för djuren på ett roligt sätt! Ge bort ett VIP-medlemskap i Panda Planet – WWFs community för alla barn och unga som gillar djur och natur! Kika in i djurens värld, blogga, prata med andra djurintresserade barn, gör quiz och spännande miljövänliga uppdrag ...

Sajten är gratis. Men genom ett VIP-medlemskap stödjer barnet WWFs verksamhet.

Som tack får alla VIP-medlemmar bland annat diplom, ett mjukdjur och ett eget regnskogsträd på Borneo. I VIP-medlemskapet ingår även rabatt på flera djurparker och akvarier.


Välkommen!

 

Företag

Företag

Att företag ska vara en positiv och drivande kraft i kampen för hållbar utveckling är självklart för WWF. Därför samarbetar vi med företag och primärt inom tre huvudområden: Market transformation, vatten och klimat.

 

Företagssamarbeten

Ungdom

Världen är stor men du är större

Det ska inte vara så svårt att göra skillnad. Morgondagen är ungdomens. Men samtidigt tas beslut av de som inte kommer leva då. Så ska det inte vara.
Ungas röster måste få större makt -  vilket är anledningen till att WWF Sweden Youth har skapats. Vi tror att alla människor kan hitta sitt unika sätt att göra skillnad.

 

 

Det här gör WWF 

WWF finns i över 100 länder, har fler än fem miljoner supportar och driver tusentals projekt inom allt från tjuvjaktsbekämpning till klimatsmarta energilösningar.

Välkommen att läsa mer och engagera dig!

 

 

Björns skärgård snart naturreservat

Den Svenska Pärlan Björns skärgård får ett permanent skydd tack vare Upplandsstiftelsen och WWF. Fantastisk övärld med Sveriges största koloni av skräntärna.

Se TV4s reportage om Björns skärgård 

 

 

  

 

Medlemstidningen WWF Eko

Panda Planet sida

Fiskguiden - Välj rätt fisk  Köttguiden - För kloka matval