Ge bort ett fadderskap

Vet du inte vad du ska ge i present eller som julklapp? Gör som vi, tänk på djuren! Att ge bort ett fadderskap är en gåva som värnar om framtidens biologiska mångfald. Som givare av ett fadderskap bidrar du varje månad till WWFs viktiga arbete. För mottagaren av gåvan blir det en present som räcker länge!

Välj vilket fadderskap du vill ge bort genom att klicka på någon av bilderna. Fyll därefter i uppgifterna i formuläret. Efter att du skickat in din anmälan om att ge bort ett fadderskap kommer du inom cirka tre-fem dagar att få ett gåvobevis hemskickat, som du sen kan ge bort. Premien, mjukdjuret eller boken (för Naturfadder), skickas senare och det kan ta upp till några veckor innan det levereras.


Obs! För att du ska få premien före jul måste vi ha din autogiroanmälan i retur senast den 10 december.

 

Vill du själv bli fadder klickar du här!

 

Varför fadder?

Ge en gåva som varar längre!

Som fadder stödjer man månadsvis vårt arbete för att rädda hotade arter och bevara jordens skogar och marina miljöer. Man bidrar till ett starkare WWF som kan fortsätta arbeta på bred front. Behoven är oändligt stora. Just regelbundenheten gåvan gör att vi kan få bättre framförhållning och sätta in våra insatser med större kraft.

Som fadder får man:

  • En mjukis i plysch (varierar beroende på fadderskap), eller en fin bok om man blir Naturfadder 
  • Ett gåvobevis
  • Antingen e-nyhetsbrev eller tidningen WWF Magasin fyra gånger per år
  • Tillgång till WWFs Instagramkonto för faddrar där vi delar härliga bilder, filmer och möjlighet ges att följa oss i vårt viktiga arbete.
 

 

För en levande planet

© Staffan WidstrandWWF arbetar aktivt för att bevara den biologiska mångfalden och för att säkra hotade arters överlevnad. På mindre än 50 år har vilda ryggradsdjur minskat med i snitt 60 procent. Och vårt sätt att leva är orsaken. Men vi människor är också lösningen. Och för att leva här på jorden är vi helt beroende av en stor biologisk mångfald.

Genom åren har mer än 10 000 naturvårdsprojekt genomförts i 130 länder runt om i världen. Vi arbetar idag i de flesta länder på jorden. Huvuduppgiften är att bevara den biologiska mångfalden, vilket innebär alla viktiga naturtyper och deras djur- och växtliv. 

Vi arbetar också med att få oss människor att använda våra naturresurser på ett uthålligt sätt så att de skall räcka också till kommande generationer. Ytterligare ett av våra arbetsfält, är att försöka hindra utsläpp av föroreningar och andra aktiviteter som negativt påverkar naturen.

Läs mer om WWFs arbete över hela världen!

 

Hur går det till?

Hur går det till?

Välj vilket fadderskap du vill ge bort genom att klicka på någon av bilderna och fyll därefter i uppgifterna i formuläret.

 

Vad händer sen?

Du kommer inom några dagar att få hem ett gåvobevis samt en blankett för autogiromedgivande som du skriver på och returnerar för att aktivera fadderskapet. WWF betalar portot.


OBS! Om du själv redan är fadder hos WWF och ger bort samma fadderskap som du har (till exempel Pandafadder till Pandafadder), behöver du inte skriva under något autogiromedgivande och det kommer därför inte heller att skickas något medgivande hem till dig. Fadderskapet du valt att ge bort aktiveras automatiskt då det redan finns ett godkänt autogiromedgivande.


När vi mottagit din autogiroanmälan kommer även mjukdjuret eller boken (för Naturfadder) att skickas till dig så att du själv får överlämna den fina gåvan tillsammans med gåvobeviset. Observera att det kan ta några veckor innan mjukdjuret eller boken hinner fram till dig. Pengarna kommer sedan att dras från ditt konto sista bankdagen i varje månad.

 

 


© Martin Harvey / WWF-Canon

 

Vad får faddern?

Vad får en fadder?

Förutom mjukdjuret eller boken (för Naturfadder) och gåvobeviset som du själv får överlämna, så får man som fadder regelbunden information om WWFs arbete samt rapportering från WWFs fältarbete inom det område du har valt att stödja. 

 

Rapportering från fält

Rapporteringen sker via olika fadderrapporter som skickas ut via e-post fyra gånger om året.
Det är därför viktigt att du fyller i den blivande fadderns e-postadress. Om du väljer att ge bort Östersjöfadder eller Naturfadder så kommer de att få vår medlemstidning WWF EKO fyra gånger om året.

 


© naturepl.com /Anup Shah / WWFDin gåva gör nytta

Din gåva gör nytta

Utrotningshotet är överhängande för många arter. Skövling av jordens tropikskogar förstör livsmiljöerna, klimatförändringar påverkar allt levande i allt högre grad, och tjuvjakt och illegal handel omsätter årligen miljardbelopp. 

WWF arbetar intensivt vidare, och vårt arbete ger resultat tack vare fler och fler engagerade naturvårdsvänner. Som givare av ett fadderskap bidrar du varje månad till att göra våra naturvårdsprojekt framgångsrika och stödjer vårt arbete för att skydda och bevara en levande planet.

Här kan du läsa mer om vårt arbete!

Stort tack för ditt viktiga stöd!   

 

Välj vilket fadderskap du vill ge bort genom att klicka på en av bilderna

Månadsbelopp *:

Mottagare och fadder

Förnamn * Förnamn *
Efternamn * Efternamn *
c/o c/o
Adress * Adress *
Land * Land *
Postnummer * Postnummer *
Postort * Postort *
E-post * E-post *
Födelseår Födelseår
Hemtelefon Hemtelefon
Mobiltelefon Mobiltelefon

Avsändare och betalare

Förnamn * Förnamn *
Efternamn * Efternamn *
c/o c/o
Adress * Adress *
Land * Land *
Postnummer * Postnummer *
Postort * Postort *
E-post * E-post *
Personnummer *
(ååmmdd-nnnn)
Personnummer *
(ååmmdd-nnnn)
Telefon Telefon
Mobiltelefon Mobiltelefon
(*) Obligatoriska uppgifter
 Jag vill att WWF behåller fadderpremien

Välj fadderpremie:

Välj fadderpremie:

Välj fadderpremie:

Genom att signera med mobilt BankID, BankID eller e-legitimation aktiveras ditt fadderskap direkt. Du kan också välja att få en blankett hemskickad för signering. Då aktiveras fadderskapet när vi får medgivandet i retur.

Genom att ge en gåva godkänner du att bli kontaktad av Världsnaturfonden WWF.

Så här hanterar vi dina uppgifter