Gå till huvudinnehållet

Nyheter|14 nov, 2022

Ansökan till Årets Pandabok 2024 öppen

Toppbild-arets-pandabok2024

Välkomna att söka WWFs utmärkelse Årets Pandabok
– bästa skildring i ord och bild i WWFs anda

WWF arbetar för att hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen. Det är själva utgångspunkten också för utmärkelsen Årets Pandabok. Ramarna för pandaboken är medvetet vida. Utöver skildringar av djur och natur välkomnar vi också böcker om hållbarhet.

Boken kan vara av såväl svenskt som internationellt ursprung. För att kandidera får boken inte tidigare ha varit utgiven i Sverige. WWF har de senaste åren beställt en upplaga om cirka 10 000 ex av boken. Pandaboken erbjuds WWFs stödjande supportrar.

Vi inbjuder er härmed att sända in förslag till utmärkelsen Årets Pandabok. Förslagen ska vara WWF tillhanda senast den 30 december 2022

Beslut om 2024 års Pandabok fattas och meddelas de sökande i februari 2023.

Läs mer om ansökan och välkommen att skicka in.

Dela gärna:

Annat aktuellt

Vår planet behöver dig

Tillsammans är vi världens chans!

Bli månadsgivare

Genom din månadsgåva kan vi genomföra viktiga naturvårdsprojekt som främjar den biologiska mångfalden och arbeta för klimatet. Så att vi kan fortsätta njuta av vår fantastiska natur även i framtiden.

Stöd oss

Gåvan som gör skillnad för djur och natur

Din gåva går till projekt för att stoppa utrotningen, verka för biologisk mångfald och göra insatser för att stoppa klimatförändringarna. För djuren, för naturen och för människan!

Ge en gåva

Bli WWF-vän medlem

Tack vare våra trogna naturvänner kan vi fortsätta kampen för djur och natur. Som WWF Vän bidrar du som stödjande medlem till naturvårdsarbetet, där pengarna kommer till stor nytta.

Bli medlem

Senast ändrad 22/11/22

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se