Gå till huvudinnehållet

Nyheter|18 dec, 2020

Nörda loss tillsammans med WWFs experter på YouTube

Webben WWF TV

På WWFs nya YouTubekanal WWF TV besvarar våra experter spännande frågeställningar som "Vilka sälar har tagit världsrekord?", "Är vego alltid bättre än kött?" och "Vad skulle hända om alla myggor försvann?". Här får våra experter chansen att djupdyka i sina favoritämnen och riktigt nörda loss. Och du som tittare kan skicka in egna frågor som du vill att WWFs experter ska svara på. Skriv gärna in dina önskemål i kommentarsfältet på YouTube (och glöm inte att prenumerera på kanalen!).

Varje avsnitt tar avstamp i en klurig fråga, men därefter kan samtalet ta oväntade riktningar. Visste du till exempel att trollsländan är ett rovdjur? Eller att fjällrävar ibland bor i kollektiv? Och varför hade egentligen Tom Arnbom en gråsäl i sitt växthus en gång i tiden? Svaren på alla möjliga (och omöjliga) frågor finns att hitta på WWF TV på YouTube.

Dela gärna:

Annat aktuellt

Vår planet behöver dig

Tillsammans är vi världens chans!

Bli månadsgivare

Genom din månadsgåva kan vi genomföra viktiga naturvårdsprojekt som främjar den biologiska mångfalden och arbeta för klimatet. Så att vi kan fortsätta njuta av vår fantastiska natur även i framtiden.

Stöd oss

Gåvan som gör skillnad för djur och natur

Din gåva går till projekt för att stoppa utrotningen, verka för biologisk mångfald och göra insatser för att stoppa klimatförändringarna. För djuren, för naturen och för människan!

Ge en gåva

Bli WWF-vän medlem

Tack vare våra trogna naturvänner kan vi fortsätta kampen för djur och natur. Som WWF Vän bidrar du som stödjande medlem till naturvårdsarbetet, där pengarna kommer till stor nytta.

Bli medlem

Senast ändrad 17/12/20

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se