Gå till huvudinnehållet

Nyheter|27 nov, 2018

Så ska utrotningen stoppas

Faximil_löp_WWF-magasin_4-18_1400px
WWF Magasin 4-2018

Antalet vilda tigrar i Nepal har ökat från 121 till 235 individer sedan 2009. Det meddelade Nepals regering idag. Landet är nära målet att fördubbla antalet tigrar till år 2022 och satsningarna på att bekämpa tjuvjakt är en förebild i Asien, enligt WWF.

  Nya WWF Magasin om chocksiffrorna för världens djurliv – och hur WWF satsar för att stoppa förlusterna. Dessutom Sydgeorgien – en av jordens djurrikaste platser som visar hur naturen snabbt kan komma igen bara den får chansen.

I nya numret: -Stoppa utrotningen – så ska WWF väcka världen -Sydgeorgien – visar hur naturen snabbt kan hämta sig när de rätta besluten fattas -Hyenor – sociala, framgångsrika och fantastiska -Mer mys och mindre konsumtion när vi firar hållbar jul -Nu dukar vi fågelbordet – bästa tipsen för att locka många arter

Läs WWF Magasin här

Fakta: WWFs medlemstidning utkommer fyra gånger om året i en upplaga om 70 000 exemplar. Magasinet finns också i digital, bläddervänlig utgåva på webben. Formgivare är Anna Wiklund.

Provläs förra numret
Är du inte medlem ännu och vill titta i tidningen? Här hittar du hela förra numret

Dela gärna:

Annat aktuellt

Vår planet behöver dig

Tillsammans är vi världens chans!

Bli månadsgivare

Genom din månadsgåva kan vi genomföra viktiga naturvårdsprojekt som främjar den biologiska mångfalden och arbeta för klimatet. Så att vi kan fortsätta njuta av vår fantastiska natur även i framtiden.

Stöd oss

Gåvan som gör skillnad för djur och natur

Din gåva går till projekt för att stoppa utrotningen, verka för biologisk mångfald och göra insatser för att stoppa klimatförändringarna. För djuren, för naturen och för människan!

Ge en gåva

Bli WWF-vän medlem

Tack vare våra trogna naturvänner kan vi fortsätta kampen för djur och natur. Som WWF Vän bidrar du som stödjande medlem till naturvårdsarbetet, där pengarna kommer till stor nytta.

Bli medlem

Senast ändrad 15/03/19

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se