Gå till huvudinnehållet

Nyheter|21 dec, 2023

Spännande events med WWF i Uppsala

Spår i snön
Spår i snön

Nu har du chansen att träffa WWF på två spännande events hos Biotopia i Uppsala i januari. Här nedan hittar du all information du behöver om hur du anmäler dig. Platserna är begränsade, först till kvarn gäller.

Tillfälle 1: Rovdjurskväll

Tid: Onsdag 17/1 2024 kl 18-19.30

För vem: För dig som är 10 år och uppåt.

Plats: inne på Biotopia

Beskrivning: Vi ses på Biotopia i Uppsala för en introduktion om stora rovdjur i Uppland. Vilka finns här? Hur lever de? Hur kan man veta att de finns här? – Vi lär oss om spår och spårning och avslutar med att göra fina spårtryck i lera att ta med hem. WWFs rovdjursexpert Benny Gäfvert är också med och berättar om WWFs arbete med rovdjur i Sverige. 

Anmälan: på telefon: 018 727 63 70 eller på epost: biotopia@uppsala.se. Om du är medlem i Pandaklubben, ange även ditt medlemsnummer när du anmäler dig.

Eventet är gratis, och platserna är begränsade, först till kvarn gäller. 

Tillfälle 2: Spårutflykt 

Tid: söndag 21/1 2024 kl 11-16

För vem: För dig som är 10 år och uppåt. En medföljande vuxen får gärna följa med.

Plats: Siggeforareviret utanför Uppsala, mötesplats meddelas vid anmälan

Beskrivning: Tillsammans ger vi oss ut för att leta efter spår av olika djur i ett vargrevir! Vi hoppas på snö men skulle det vara barmark så finns det spår av olika slag ändå. Vi kommer att gå en rejäl runda, ca 5 km, skor som är sköna att gå i och som tål väta är ett måste. Ta med varma kläder, matsäck och sittunderlag. Lite extra snacks kan också vara bra!

Anmälan: på telefon: 018 727 63 70 eller på epost: biotopia@uppsala.se. Om du är medlem i Pandaklubben, ange även ditt medlemsnummer när du anmäler dig.

Eventet är gratis, och platserna är begränsade, först till kvarn gäller. 

Dela gärna:

Pandaklubben 2024 med pris

Pandaklubben – för nyfikna och djurälskande barn och ungdomar

När du blir medlem i Pandaklubben får du ett medlemskort som ger dig gratis eller rabatterat inträde hos utvalda Pandaklubben-förmånsgivare. Ta med dig kortet och möt världens djur och lär dig mer om häftiga arter och smarta tips som räddar dem! Ett medlemskap kostar 295 kronor per år.

Bli medlem i Pandaklubben
Biotopia

Om Biotopia

Biotopia är från 2024 ny förmån i Pandaklubben. På Biotopia i Uppsala kan du upptäcka djuren som lever nära oss i olika miljöer. Museet hette tidigare Biologiska museet och är över 100 år! Under 2024 kommer Biotopia att anordna roliga events för medlemmar i Pandaklubben.

Läs mer om Biotopia

Träffa vår rovdjursexpert!

Annat aktuellt

Vår planet behöver dig

Tillsammans är vi världens chans!

Bli månadsgivare

Genom din månadsgåva kan vi genomföra viktiga naturvårdsprojekt som främjar den biologiska mångfalden och arbeta för klimatet. Så att vi kan fortsätta njuta av vår fantastiska natur även i framtiden.

Stöd oss

Gåvan som gör skillnad för djur och natur

Din gåva går till projekt för att stoppa utrotningen, verka för biologisk mångfald och göra insatser för att stoppa klimatförändringarna. För djuren, för naturen och för människan!

Ge en gåva

Bli WWF-vän medlem

Tack vare våra trogna naturvänner kan vi fortsätta kampen för djur och natur. Som WWF Vän bidrar du som stödjande medlem till naturvårdsarbetet, där pengarna kommer till stor nytta.

Bli medlem

Senast ändrad 20/12/23

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se