Gå till huvudinnehållet

Nyheter|15 mar, 2024

Vinn biobiljetter till Kung Fu Panda 4 med Pandaklubben!

Kung Fu Panda 4 Pandaplanet

Den 22:a mars har Kung Fu Panda 4 premiär i Sverige. På WWFs sajt för barn, pandaplanet.se, har alla barn chansen att vinna biobiljetter till filmen! Där finns också massa kul pandapyssel och fakta om de fantastiska djuren som är med.

Om Kung Fu Panda 4: I den här spännande uppföljaren 4 tar pandan och drakkrigaren Po på sig en ny roll. Han har nämligen blivit utvald till att bli andlig ledare. Något som inte visar sig vara helt enkelt, när man aldrig varit det förut.

Alla arter är viktiga för att ekosystemen ska må bra. Därför har Kung Fu Panda 4 och WWF gått samman för att sprida kunskapen om vikten av att vi skyddar djuren och naturen.

Barn och unga är djurens stora kämpar. Därför finns Pandaklubben, både som stödjande medlemskap och som sajten Panda Planet. Vår vision är att det ska vara lika roligt som viktigt att lära sig om djur, natur och stora miljöfrågor.

Tips! Alla barn kan gå på filmen utklädd som en panda! På Pandaplanet.se finns en fin pandamask som är lätt att själv kan klippa ut och pyssla ihop. Gör din egen pandamask!

Läs mer om tävlingen på Pandaplanet.se

Dela gärna:

Annat aktuellt

Senast ändrad 15/03/24

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se