Boka redan nu in tisdagen den 3 maj för lanseringen av Fiskguiden 2016 på restaurang Eriks Gondolen vid Slussen i Stockholm.
PROGRAM
9:15 Seminarium för branschen med presentationer och paneldiskussion om spårbarhetscertifiering i alla led – från havet och odlingen till konsumenterna.
Medverkande:
Håkan Wirtén, generalsekreterare WWF
Inger Melander, sakkunnig fiske och marknad, WWF
Barbara Janker, marknadsansvarig ASC (Nordeuropa och Skandinavien)
Andrea Giesecke, MSC-koordinator Sveriges Fiskares Producentorganisation
Åsa Domeij, chef miljö och socialt ansvar Axfood
10:40 Paus och bensträckare
11:00 Presskonferens om 2016 års upplaga av Fiskguiden
12:00 Lunch
Tid: Tisdag 3 maj kl 09:15 (inklusive lunch kl 12-13).
Plats: Eriks Gondolen, Stadsgården 6, Stockholm (T-bana: Slussen)
Välkommen!
Anmälan senast 26 april med bekräftelse om deltagande vid lunch till: fiskguiden@wwf.se (ange om du väljer ett vegetariskt alternativ).
OBS! Antalet platser är begränsat – först till kvarn gäller!
Journalistanmälan och frågor till Marie von Zeipel, pressansvarig WWF, marie.vonzeipel@wwf.se, 070-629 10 77