Gå till huvudinnehållet

Pressmeddelande|13 apr, 2016|Pressmaterial

Save the Date  3 maj 2016 – Seminarium om hållbar fisk & spårbarhet och lansering av WWFs fiskguide 2016

Boka redan nu in tisdagen den 3 maj för lanseringen av Fiskguiden 2016 på restaurang Eriks Gondolen vid Slussen i Stockholm.

PROGRAM

9:15   Seminarium för branschen med presentationer och paneldiskussion om spårbarhetscertifiering i alla led – från havet och odlingen till konsumenterna.

Medverkande:

Håkan Wirtén, generalsekreterare WWF

Inger Melander, sakkunnig fiske och marknad, WWF

Barbara Janker, marknadsansvarig ASC (Nordeuropa och Skandinavien)

Andrea Giesecke, MSC-koordinator Sveriges Fiskares Producentorganisation

Åsa Domeij, chef miljö och socialt ansvar Axfood

10:40    Paus och bensträckare

11:00   Presskonferens om 2016 års upplaga av Fiskguiden

12:00   Lunch

Tid:       Tisdag 3 maj kl 09:15 (inklusive lunch kl 12-13).

Plats:   Eriks Gondolen, Stadsgården 6, Stockholm (T-bana: Slussen)

Välkommen!

Anmälan senast 26 april med bekräftelse om deltagande vid lunch till: fiskguiden@wwf.se (ange om du väljer ett vegetariskt alternativ).

OBS! Antalet platser är begränsat – först till kvarn gäller!

Journalistanmälan och frågor till Marie von Zeipel, pressansvarig WWF, marie.vonzeipel@wwf.se, 070-629 10 77

Dela gärna:

Senast ändrad 09/02/24

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se