Rädda haven!  aa

Aktuellt

Engagera dig

Stöd WWF

 

Hjälp oss öka antalet bergsgorillor

Idag finns det bara omkring 880 bergsgorillor kvar i det vilda. Hoten mot våra skygga släktingar kommer från många håll. Bergsgorillorna riskerar att försvinna helt om vi inte agerar nu. Vi behöver ditt stöd för att fortsätta vårt arbete att rädda dem. Läs mer och bli Djungelfadder!

 

Nu kan du skänka en gåva via Swish till Världsnaturfonden WWF. Vårt Swishnummer är

901 9746.

 

Läs mer om hur du kommer igång med Swish här.
 Varmt tack för din gåva!

Barn

Foto:Anup Shah / WWF

 

Panda Planet – WWF för barn och unga

Låt barnen vara med och kämpa för djuren på ett roligt sätt! Ge bort ett VIP-medlemskap i Panda Planet – WWFs community för alla barn och unga som gillar djur och natur! Kika in i djurens värld, blogga, prata med andra djurintresserade barn, gör quiz och spännande miljövänliga uppdrag ...

Sajten är gratis. Men genom ett VIP-medlemskap stödjer barnet WWFs verksamhet.

Som tack får alla VIP-medlemmar bland annat diplom, ett mjukdjur och ett eget regnskogsträd på Borneo. I VIP-medlemskapet ingår även rabatt på flera djurparker och akvarier.


Välkommen!

 

Företag

Företag

Att företag ska vara en positiv och drivande kraft i kampen för hållbar utveckling är självklart för WWF. Därför samarbetar vi med företag och primärt inom tre huvudområden: Market transformation, vatten och klimat.

 

Företagssamarbeten

Ungdom

Om inte du så vem?

Det ska inte vara så svårt att göra skillnad. Morgondagen är ungdomens. Men samtidigt tas beslut av de som inte kommer leva då. Så ska det inte vara.
Ungas röster måste få större makt -  vilket är anledningen till att WWF Sweden Youth har skapats. Vi tror att alla människor kan hitta sitt unika sätt att göra skillnad.

 

 

Det här gör WWF 

WWF finns i över 100 länder, har fler än fem miljoner supportar och driver tusentals projekt inom allt från tjuvjaktsbekämpning till klimatsmarta energilösningar.

Välkommen att läsa mer och engagera dig!

 

 

WWFs Håkan Wirtén tävlar i Postkodmiljonären!

Missa inte Postkodmiljonären i TV4 på fredag 22 september 19.30. Då tävlar WWFs Generalsekreterare Håkan Wirtén  vidare tillsammans med den kända komikern Anders Jansson för WWFs räkning. De pengar de vinner tillfaller WWFs viktiga projekt

 

 

 

  

 

Medlemstidningen WWF Eko

Panda Planet sida

Fiskguiden - Välj rätt fisk  Köttguiden - För kloka matval