Gå till huvudinnehållet

Podd|28 mar, 2017

TUGGET avsnitt 2 Trashtalk

Fanny och Sofia trashtalkar. Det är nämligen så att vi svenskar slänger ⅓ av maten som produceras. Det är ju inte hållbart. Varför slänger vi så mycket av vår mat? Och var är matsvinnet som störst – på restaurangen, i affären eller i hemmet? I det här avsnittet av TUGGET hälsar Sofia på hos Fanny, som ska resa bort men har massor av mat kvar i kylen. Med hjälp av WWF:s matexpert Anna Richert (aka Oraklet) försöker de lista ut hur maten vi köper ska hamna i magen istället för i soporna.

Läs mer om WWF Sweden Youth och vårt arbete för att lyfta unga röster och bidra till större en mångfald i hållbarhetsfrågor: www.wwf.se/ungdomsradet2016/

Dela gärna:

Senast ändrad 13/02/19

Stäng sök

Har du frågor?

Besök Frågor och svar om du har några frågor.

För press

Besök vårt pressrum där du hittar pressmeddelanden, debattartiklar, rapporter, pressbilder samt WWFs talespersoner.

Telefon pressjour: 08-54657500
E-mail: press@wwf.se