Så kan du delta i Earth Hour - tips och inspiration

WWF Earth Hour är världens största miljömanifestation med hundratals miljoner människor som uppmanar makthavarna att krafttag för klimatet. Nästa Earth Hour infaller den 25 mars 2017 klockan 20.30-21.30 lokal tid över hela jorden.

 

#EarthHour

 

Delta i Earth Hour på Facebook

Visa att du är med genom att tacka ja till evenemanget på Facebook, och bjud gärna in dina vänner. Foto: WWF-Azerbadjan

Var med och ta ställning för klimatet och en rättvis värld under Earth Hour – världens största miljömanifestation!

Genom att delta i #EarthHour skickar du en viktig signal till politikerna om att du vill se krafttag för klimatet och global rättvisa.


Följ WWF på Facebook för massor av klimatsmart inspiration

Anmäl dig till Earth Hour-evenemanget och bjud in dina vänner 

Få koll på kniviga matfrågor
– lyssna på Tugget!

Madpodden tugget med Sofia och Fanny. Foto: Saga Sandin

Vill du veta hur du kan äta mer planetvänligt? I nya poddserien Tugget från vårt ungdomsråd WWF Sweden Youth får du tips på hur du kan minska din miljöpåverkan genom att ta kontroll över tallriken.

Lyssna på podden här eller sök efter WWF Dokumentär i din podcastapp.

Skapa en ungdomsmanifestation i din stad!

Klimatproblem har en tendens att låta som framtida problem. Men klimatproblemen är redan närvarande - de är här och de är nu!

Klimatproblem har en tendens att låta som framtida problem. Men klimatproblemen är redan närvarande - de är här och de är nu!

 

Under årets Earth Hour kommer WWF Sweden Youth lägga fokus på ungdomar som är #thepresentgeneration och som lever på #ourpresentplanet.

Genom att ta avstamp från att svenskar idag konsumerar som om vi hade fyra jordklot har vi skapat lokala manifestationer som säger att det finns bara EN planet, och en du!

 

Ladda ner vårt kampanjmaterial här för att se hur du kan skapa ditt eget lokala event och följ oss på Instagram under namnet @wwfsweden_youth

Kampanjmaterial Earth Hour

Hjälp oss sprida budskapet om Earth Hour!  Här kan hitta affischer, t-shirttryck, bilder för sociala medier, Earth Hour-loggan, tidsnedräknare och nedsläckning för webbsidor, med mera.


Kampanjmaterial för Earth Hour 2017

Vad händer med klimatet?Vad beror den globala uppvärmningen på, vad kommer att hända när temperaturen stiger och vad kan vi egentligen göra åt saken?
Läs om klimatförändringarna

Frågor och svar om Earth Hour

Earth Hour skrivet med tomtebloss

Hur startade Earth Hour, hur många deltar egentligen och vad gör WWF för klimatet ? Kolla in våra svar eller ställ din egen fråga!

Frågor och svar om Earth Hour

Kontakt

Frågor om Earth Hour?

Läs gärna frågor och svar eller kontakta:
 

Cecilia Stenström, Projektledare för Earth Hour


Cecilia Stenström

Projektledare för Earth Hour 2017
cecilia.stenstrom@wwf.se