Rädda haven!  aa

Aktuellt

Engagera dig

Stöd WWF

 

HURRA – VIKTIGA SEGRAR FÖR VÅR PLANET!

Vårt hem, vår värdefulla planet, som ger oss allt vi behöver för att kunna leva. Tillsammans har vi tagit hand om den, tillsammans har vi agerat – tillsammans kan vi glädjas åt ett år med fantastiska framgångar. Det är tack vare djur- och naturvänner och ditt stöd som fadder som vi kunnat uppnå goda resultat och vinna viktiga naturvårdssegrar under 2017, både här hemma i Sverige och ute i världen.


Tack till alla er som bidrar till den här fantastiska framgången. Tillsammans gjorde vi det! ❤️


Läs här om våra resultat 2017.

 

Du kan nu även skänka en gåva via Swish till Världsnaturfonden WWF. Vårt Swishnummer är

9019746.

 

Läs mer om hur du kommer igång med Swish här.
Varmt tack för din gåva!

Barn

Foto:Anup Shah / WWF

 

Panda Planet – WWF för barn och unga

Låt barnen vara med och kämpa för djuren på ett roligt sätt! Ge bort ett VIP-medlemskap i Panda Planet – WWFs community för alla barn och unga som gillar djur och natur! Kika in i djurens värld, blogga, prata med andra djurintresserade barn, gör quiz och spännande miljövänliga uppdrag ...

Sajten är gratis. Men genom ett VIP-medlemskap stödjer barnet WWFs verksamhet.

Som tack får alla VIP-medlemmar bland annat diplom, ett mjukdjur och ett eget regnskogsträd på Borneo. I VIP-medlemskapet ingår även rabatt på flera djurparker och akvarier.


Välkommen!

 

Företag

Företag

Att företag ska vara en positiv och drivande kraft i kampen för hållbar utveckling är självklart för WWF. Därför samarbetar vi med företag och primärt inom tre huvudområden: Market transformation, vatten och klimat.


Funderar ditt företag på julklapp till anställda, kunder och leverantörer?
En julgåva till WWFs arbete hjälper till att rädda världens hav, bevara unika arter och skydda livsviktiga regnskogar. Som tack får ni elektroniska julkort att skicka ut. Ni får även ett fint gåvobevis och en webbanner att lägga upp på er hemsida.

Läs mer här för att skänka er julgåva. Varmt tack!

 

 

 

Företagssamarbeten

Ungdom

Om inte du så vem?

Det ska inte vara så svårt att göra skillnad. Morgondagen är ungdomens. Men samtidigt tas beslut av de som inte kommer leva då. Så ska det inte vara.
Ungas röster måste få större makt -  vilket är anledningen till att WWF Sweden Youth har skapats. Vi tror att alla människor kan hitta sitt unika sätt att göra skillnad.

 

 

Det här gör WWF 

WWF finns i över 100 länder, har fler än fem miljoner supportar och driver tusentals projekt inom allt från tjuvjaktsbekämpning till klimatsmarta energilösningar.

Välkommen att läsa mer och engagera dig!

 

 

 

WWF letar efter Årets Östersjöbonde 2018WWF letar efter Årets Östersjöbonde

Nu ger sig WWF ut på jakt för att kora ”Årets Östersjöbonde 2018”. Utmärkelsen kommer att delas ut till de mest Östersjö-vänliga bönderna för deras arbete med att på ett nytänkande sätt minska övergödningen av Östersjön.

Nu är det dags att anmäla sig, sista dag är 31:a mars.

 

 

 

 

  

 

Medlemstidningen WWF Eko

Panda Planet sida

Fiskguiden - Välj rätt fisk  Köttguiden - För kloka matval