Rädda haven!  aa

Aktuellt

Engagera dig

Stöd WWF

 

Överraska någon med ett fadderskap till jul

Haven och de fantastiska djuren som lever där behöver vår hjälp och det finns flera sätt du kan hjälpa till på. Var med oss i kampen att rädda haven! Bli Marinfadder, eller ge en julgåva som julklapp!  En kärleksfull klapp med omtanke som räcker länge!

 

Med ditt stöd kan vi fortsätta vårt viktiga arbete att rädda haven. Varmt tack för att du är med oss i kampen!

 

Du kan även skänka en gåva via Swish till Världsnaturfonden WWF. Vårt Swishnummer är

901 9746.

 

Läs mer om hur du kommer igång med Swish här.
 Varmt tack för din gåva!

Barn

Foto:Anup Shah / WWF

 

Panda Planet – WWF för barn och unga

Låt barnen vara med och kämpa för djuren på ett roligt sätt! Ge bort ett VIP-medlemskap i Panda Planet – WWFs community för alla barn och unga som gillar djur och natur! Kika in i djurens värld, blogga, prata med andra djurintresserade barn, gör quiz och spännande miljövänliga uppdrag ...

Sajten är gratis. Men genom ett VIP-medlemskap stödjer barnet WWFs verksamhet.

Som tack får alla VIP-medlemmar bland annat diplom, ett mjukdjur och ett eget regnskogsträd på Borneo. I VIP-medlemskapet ingår även rabatt på flera djurparker och akvarier.


Välkommen!

 

Företag

Företag

Att företag ska vara en positiv och drivande kraft i kampen för hållbar utveckling är självklart för WWF. Därför samarbetar vi med företag och primärt inom tre huvudområden: Market transformation, vatten och klimat.


Funderar ditt företag på julklapp till anställda, kunder och leverantörer?
En julgåva till WWFs arbete hjälper till att rädda världens hav, bevara unika arter och skydda livsviktiga regnskogar. Som tack får ni elektroniska julkort att skicka ut. Ni får även ett fint gåvobevis och en webbanner att lägga upp på er hemsida.

Läs mer här för att skänka er julgåva. Varmt tack!

 

 

 

Företagssamarbeten

Ungdom

Om inte du så vem?

Det ska inte vara så svårt att göra skillnad. Morgondagen är ungdomens. Men samtidigt tas beslut av de som inte kommer leva då. Så ska det inte vara.
Ungas röster måste få större makt -  vilket är anledningen till att WWF Sweden Youth har skapats. Vi tror att alla människor kan hitta sitt unika sätt att göra skillnad.

 

 

Det här gör WWF 

WWF finns i över 100 länder, har fler än fem miljoner supportar och driver tusentals projekt inom allt från tjuvjaktsbekämpning till klimatsmarta energilösningar.

Välkommen att läsa mer och engagera dig!

 

 

Torbjörn och Stefan. Foto: Ola Jennersten

Naturvårdsbönder väntar fortfarande på 700 miljoner i EU-stöd

Tiotusentals svenska bönder har fortfarande inte fått alla sina EU-stöd som de sökte för snart tre år sedan. Det mesta har betalts ut men drygt 700 miljoner återstår.

Uteblivna stöden ger stora konsekvenser

 

Årets Pandabok 2018 - Ett vildare liv

Inbjudan till Årets Pandabok 2019

Världsnaturfonden WWF utser sedan 1972 årets bästa naturskildring i ord och bild till ”Årets Pandabok”. Boken kan vara av såväl svenskt som internationellt ursprung men får inte tidigare ha varit utgiven i Sverige.

Läs mer och skicka in din ansökan

 


 

 

 

 

  

 

Medlemstidningen WWF Eko

Panda Planet sida

Fiskguiden - Välj rätt fisk  Köttguiden - För kloka matval