Bli Djungelfadder!  aa

Aktuellt

Engagera dig

Stöd WWF

 

BERGSGORILLAN ÄR AKUT UTROTNINGSHOTAD

Afrikas bergsgorillor är akut utrotningshotade och det finns bara 1.004 individer kvar i regnskogarna i gränsområdet mellan Rwanda, Demokratiska Republiken Kongo och Uganda. Den största orsaken till att gorillastammen minskar är att de förlorar mer och mer av sina skogar. WWF arbetar med tjuvjaktsbekämpning, skogsplantering  och att utbilda och utrusta fler parkvakter. Stöd vårt arbete som Djungelfadder för att rädda bergsgorillorna och skydda deras livsmiljö. 
 

Du kan nu även skänka en gåva via Swish till Världsnaturfonden WWF. Vårt Swishnummer är

9019746.

 

Läs mer om hur du kommer igång med Swish här.
Varmt tack för din gåva!

Barn

Foto:Anup Shah / WWF

 

Panda Planet – WWF för barn och unga

Låt barnen vara med och kämpa för djuren på ett roligt sätt! Ge bort ett VIP-medlemskap i Panda Planet – WWFs community för alla barn och unga som gillar djur och natur! Kika in i djurens värld, blogga, prata med andra djurintresserade barn, gör quiz och spännande miljövänliga uppdrag ...

Sajten är gratis. Men genom ett VIP-medlemskap stödjer barnet WWFs verksamhet.

Som tack får alla VIP-medlemmar bland annat diplom, ett mjukdjur och ett eget regnskogsträd på Borneo. I VIP-medlemskapet ingår även rabatt på flera djurparker och akvarier.


Välkommen!

 

Företag

Foto: Cornelia Doerr / WWF

Företag

Är ni ett företag som vill vara med och göra skillnad? 

Att företag ska vara en positiv och drivande kraft i kampen för hållbar utveckling är självklart för WWF. Därför samarbetar vi med företag och primärt inom tre huvudområden: Marknadsförändring mot hållbar produktion och konsumtion, Vatten samt Klimat.
 
Genom att skänka en företagsgåva eller bli WWF Vänföretag är ni med och hjälper oss att bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen. Som tack får ni diplom, webbanner och annat material ni kan dela med andra.

Vårt arbete är helt beroende av ert stöd – tack för ert engagemang!

Klicka på bilderna nedan för att läsa mer.
 

Företagssamarbeten

Företagsgåva

Ungdom

Om inte du så vem?

Det ska inte vara så svårt att göra skillnad. Morgondagen är ungdomens. Men samtidigt tas beslut av de som inte kommer leva då. Så ska det inte vara.
Ungas röster måste få större makt -  vilket är anledningen till att WWF Sweden Youth har skapats. Vi tror att alla människor kan hitta sitt unika sätt att göra skillnad.

 

 

Det här gör WWF 

WWF finns i över 100 länder, har fler än fem miljoner supportar och driver tusentals projekt inom allt från tjuvjaktsbekämpning till klimatsmarta energilösningar.

Välkommen att läsa mer och engagera dig!

 

  

Storskalig skogsskövling hotar världsarvet Selous

Tanzanias regering går nu med på att göra en miljökonsekvensanalys av det dammprojekt som

hotar Selous naturreservat.

 

  

Så jobbar WWF inför riksdagsvalet 2018

WWF arbetar med att lyfta våra fokusfrågor inför riksdagsvalet 2018

 

  

Medlemstidningen WWF Eko

Panda Planet sida

Fiskguiden - Välj rätt fisk  Köttguiden - För kloka matval