Välkomna!

Välkommen till nya WWF Eko på nätet. Vi erbjuder nu hela tidningen i digital form för dig som är WWF Vän. Logga in med koden som du hittar i tidningen eller via mejl om du har anmält det. Läs tidningen enkelt på din dator, telefon eller surfplatta.

För dig som funderar på att bli WWF vän erbjuder vi fri läsning av förra numret som du hittar här.

Missa inte heller:
Fråga WWF
I varje nummer av WWF Eko besvaras ett urval av läsarnas naturfrågor av vår egen Ola Jennersten.

WWF Krysset
Fyll i krysset digitalt direkt på din dator och skicka in svaret. Du kan vinna en fin WWF-keps!

BLÄDDERTIDNING

Logga in med din kod
och läs tidningen digitalt

 

Fråga WWF

Ställ dina naturfrågor
direkt till Ola Jennersten

 

WWF-KRYSSET

Fyll i krysset digitalt
och skicka in ditt svar!

 

Läs WWF Eko på nätet

Eko 2-2018WWF Eko är Världsnaturfondens medlemstidning som kommer ut med 4 nummer per år.

WWF Eko är mycket mer än en medlemstidning. Kunniga medarbetare över hela världen förmedlar här spännande berättelser om natur och miljö.

 

Hem i brevlådan eller direkt på nätet

WWF Eko tar med dig ut i naturen här hemma och världen runt och berättar om arbetet med att bevara planetens enastående rikedom. Vi bjuder på massor med naturglädje i fantastiska bildreportage. Här möter du forskare och naturvårdare ute i fält, både på savannen och i fjällskogen!

 

Men WWF Eko är mer än en naturtidning – här handlar allt om helhetsperspektivet, hur vi ska kunna leva inom ramen för en planet. Vi skriver om hållbarhetsfrågor som klimat, konsumtion, återvinning och resursfördelning. Alltså om vår tids stora ödesfrågor.

 

Framför allt visar vi på lösningarna, hur vi alla kan hjälpa till att bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen.

 

Välkommen till en tidning som berör

 

 

För dig som är WWF Vän

Läs tidningen direkt på nätet här. (Kräver kod som du hittar i tidningen, WWF Eko 2-17, på sidan 67 eller via mejl)

Är du inte medlem ännu och vill titta i tidningen? Här hittar du hela förra numret.

 

WWF Eko 2-18

Provläs WWF Eko

WWF Eko 1-18Nyfiken på WWF Eko? Provläs hela förra numret av WWF Eko.

 

WWF Eko är Världsnaturfondens medlemstidning som kommer ut med 4 nummer per år.  Samtidigt som du får härlig läsning 4 gånger per år så bidrar du som stödjande medlem direkt till WWFs naturvårdsarbete, där dina pengar kommer till stor nytta.

 

Läs förra numret av WWF Eko

Bli WWF Vän

Du behövs - Bli WWF Vän 2018!Du behövs - Bli WWF Vän 2018!

 

Det är endast tack vare våra trogna naturvänner som WWF kan fortsätta kampen för djur och natur! Som WWF Vän får du medlemstidningen WWF Eko fyra gånger om året samt en fin vändekal. Du kan också välja att bli bokmedlem eller märkesmedlem.
Som extra service till dig som läsare finns WWF Eko som blädder­tidning som du kommer åt med en kod som finns i den tryckta tidningen. Du kan även få koden via mail om du inte vill ha papaerstidningen.

 

Olika medlemskap

Som WWF Vän Medlem får du får löpande rapportering och natursköna upplevelser med tidningen WWF Eko 4ggr/år samt årets vändekal. Medlemskapet kostar 330:-/år

 

Som WWF Vän Bokmedlem får du tidningen WWF Eko 4 ggr/år samt årets vändekal. Du får dessutom den vackra boken Årets Pandabok 2018 "Ett vildare liv". Medlemskapet kostar 590:-/år

 

Som WWF Vän Märkesmedlem får du tidningen WWF Eko 4 ggr/år, årets vändekal, Årets Pandabok 2018 "Ett vildare liv" samt en smakfull medlemsnål i gulmetall, som visar att du stödjer WWF. Medlemskapet kostar 800:-/år

 

Jag vill bli WWF Vän

Årets Pandabok

Ett vildare liv - Årets Pandabok 2018

Utmärkelsen Årets Pandabok 2019

Världsnaturfonden WWF utser sedan 1972 årets bästa naturskildring i ord och bild till ”Årets Pandabok”. Boken kan vara av såväl svenskt som internationellt ursprung men får inte tidigare ha varit utgiven i Sverige. 

Utmärkelsen Årets Pandabok 2019 delas ut av Hans Majestät Konungen vid Världsnaturfonden WWFs höstsammanträde i oktober 2018.

 

 

Årets Pandabok 2018 - "Ett vildare liv"

 

En underbart inspirerande och vacker bok som visar oss att naturskydd fungerar. Författarna tar med oss på en europeisk odyssé med en rad exempel på att det vilda kan komma tillbaka och att mycket mer än vad vi anade faktiskt är möjligt.

Boken bjuder fantastiska bilder från atlantiska havsdjup till våra egna fjäll, från solstekta slätter till frodiga lövskogar. "Ett vildare liv" är en magnifik hyllning till vår egen och övriga Europas natur som vi läser med både förundran och genuin glädje.

 

"Ett vildare liv" av Magnus Lundgren och Staffan Widstrand är Årets Pandabok 2018.

 


 

 

Du behövs - Bli WWF Vän 2018!