Välkomna!

Välkommen till nya WWF Eko på nätet. Vi erbjuder nu hela tidningen i digital form för dig som är WWF Vän. Logga in med koden som du hittar i tidningen eller via mejl om du har anmält det. Läs tidningen enkelt på din dator, telefon eller surfplatta.

För dig som funderar på att bli WWF Vän erbjuder vi ett smakprov på några av våra bästa artiklar.

Missa inte heller:
Fråga WWF
I varje nummer av WWF Eko besvaras ett urval av läsarnas naturfrågor av vår egen Ola Jennersten.

WWF Krysset
Fyll i krysset digitalt direkt på din dator och skicka in svaret. Du kan vinna en fin WWF-keps!

BLÄDDERTIDNING

Logga in med din kod
och läs tidningen digitalt

 

Fråga WWF

Ställ dina naturfrågor
direkt till Ola Jennersten

 

WWF-KRYSSET

Fyll i krysset digitalt
och skicka in ditt svar!

 

Läs WWF Eko på nätet

Eko 4-2016WWF Eko är Världsnaturfondens medlemstidning som kommer ut med 4 nummer per år.

WWF Eko är mycket mer än en medlemstidning. Kunniga medarbetare över hela världen förmedlar här spännande berättelser om natur och miljö.

 

Hem i brevlådan eller direkt på nätet

WWF Eko bjuder dig som läsare på fascinerande och unika naturbilder, intressanta artiklar, spännande fakta, tankeväckande reportage och ett starkt engagemang i stort och smått.

 

Tidningen berättar också om Världsnaturfonden globalt och om hur vi arbetar på fältet och i maktens korridorer med samma outröttliga engagemang. Informativa, faktagranskade och lättlästa texter varvas med fantastiska bilder och resultatet blir en tidning som läsarna längtar efter att få hem i brevlådan.

 

Välkommen till en engagerande tidning

Vid flera läsarundersökningar har läsarna svarat att WWF EKO är viktig för dem när det gäller deras engagemang i Världsnaturfonden WWF.

 

För dig som är WWF Vän

Läs tidningen direkt på nätet här. (Kräver kod som du hittar i tidningen, WWF Eko 3-16, på sidan 25 eller via mejl)

Är du inte medlem ännu och vill titta i tidningen? Här hittar du ett smakprov.

 

Provläs WWF Eko

Nyfiken på WWF Eko? Provläs några artiklar från senaste numret.

 

WWF Eko är Världsnaturfondens medlemstidning som kommer ut med 4 nummer per år.  Samtidigt som du får härlig läsning 4 gånger per år så bidrar du som stödjande medlem direkt till WWFs naturvårdsarbete, där dina pengar kommer till stor nytta.

 

Läs ett smakprov ur senaste numret av WWF Eko

Bli WWF Vän

Du behövs - Bli WWF Vän 2016!

 

Det är endast tack vare våra trogna naturvänner som WWF kan fortsätta kampen för djur och natur! Som WWF Vän får du medlemstidningen WWF Eko fyra gånger om året samt en fin vändekal. Du kan också välja att bli bokmedlem eller märkesmedlem.
Som extra service till dig som läsare finns WWF Eko som blädder­tidning som du kommer åt med en kod som finns i den tryckta tidningen. Du kan även få koden via mail om du inte vill ha papaerstidningen.

 

Olika medlemskap

Som WWF Vän Medlem får du får löpande rapportering och natursköna upplevelser med tidningen WWF Eko 4ggr/år samt årets vändekal. Medlemskapet kostar 330:-/år

 

Som WWF Vän Bokmedlem får du tidningen WWF Eko 4 ggr/år samt årets vändekal. Du får dessutom den vackra boken Årets Pandabok 2017 "Vid vägs ände". Medlemskapet kostar 590:-/år

 

Som WWF Vän Märkesmedlem får du tidningen WWF Eko 4 ggr/år, årets vändekal, Årets Pandabok 2017 "Vid vägs ände" samt en smakfull medlemsnål i gulmetall, som visar att du stödjer WWF. Medlemskapet kostar 800:-/år

 

Jag vill bli WWF Vän

Årets Pandabok

Inbjudan till utmärkelsen Årets Pandabok 2018

Sedan 1972 har Världsnaturfonden WWF utsett årets bästa naturskildring i ord och bild till Årets Pandabok. Utmärkelsen gäller böcker som inte tidigare varit utgivna I Sverige och de kan vara av såväl svenskt som internationellt ursprung.

Utnämningen av 2018 års Pandabok sker i mars 2017 och avser titlar som kommer att ges ut på svenska under hösten 2017. Utmärkelsen Årets Pandabok 2018 delas ut av Hans Majestät Konungen vid Världsnaturfonden WWFs höstsammanträde i oktober 2017.

 

Vi inbjuder er härmed att sända in förslag till utmärkelsen Årets Pandabok 2018

 

Läs mer och sänd in ditt förslag

 

 

Årets Pandabok 2017 - "Vid vägs ände"

 

”Sällan ser vi en bok som berör så starkt”

 

Två år av resor i tjuvjaktens spår blev en bok som tar oss med till själva frontlinjen, både i Afrika och i Asien. Fantastiska bilder och berättelser
från fältet skakar om – men väcker också hopp. För nu mobiliserar världen mot tjuvjakten.

 

"Vid vägs ände" av Ola Jennersten och Tom Svensson är Årets Pandabok 2017